- Resmi Gönderi
Bize sancısız sistem gelmesi mümkün mü. Umutlanmadan takip etmek en doğrusu. Bir sistem gelecekse son üç güne kadar oturmuyor. Son yıllarda bu hep böyle.
3-4 bin km daha yukarı kuzey ülkesi olsak her dediğin olur du
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBize sancısız sistem gelmesi mümkün mü. Umutlanmadan takip etmek en doğrusu. Bir sistem gelecekse son üç güne kadar oturmuyor. Son yıllarda bu hep böyle.
3-4 bin km daha yukarı kuzey ülkesi olsak her dediğin olur du
model sonu da olsa o çekirdeğin elinde sonunda geleceği yer biz olacağız
GFS gece güncellemesi bende kimse rezerve etmediyse umarım sizlere güzel ve istediğimiz modeli ve çok güzel şeyleri paylaşırım şimdiden herkese teşekkürler
Model sonu çekirdek güç kazandı ve bı mm yerinden kıpırdamadan hayret verici. Fakat Akdeniz'de bir takım şeyler var büyük ihtimalle soğuk cekirdegin en kötü haliyle dogulaması lazımdı bakalım sabah nasıl bir çıktı verecekler
Bi veya iki güne sistemin akibeti iyi kötü belli olur diye düşünüyorum,dramatik değişimler olmaz gibi,yok izlanda fazla şişti,yok azor üzerimize yattı diye
GFS gece güncellemesi bende kimse rezerve etmediyse umarım sizlere güzel ve istediğimiz modeli ve çok güzel şeyleri paylaşırım şimdiden herkese teşekkürler
Sendeyiz Çağrı
GFS GECE güncellemesi
Çağrı Erdal başlıyorum, alırsan yaz
GFS GECE güncellemesi
Çağrı Erdal başlıyorum, alırsan yaz
Güzel gidiyor şuan kanalı tuttu Kutup yükseği