wriscuttern acil Gfs bak
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Tutunacak dalımız ECMWF kaldı suan bakalım
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Olumlu nir bir şey yazayım o Afrika atağı imkansız kaybolur sonraki güncellemelerde .
-
Olumlu nir bir şey yazayım o Afrika atağı imkansız kaybolur sonraki güncellemelerde .
Sistemin tarihini netleştirebildin mi başkan
-
- Resmi Gönderi
Sistemin tarihini netleştirebildin mi başkan
Evet netleşti
-
- Resmi Gönderi
Sıkıldık ya bu nedir böyle?
-
Evet netleşti
wriscuttern ile
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Bıraktım güncellemeyi arkadaşlar.
-
- Resmi Gönderi
wriscuttern ile
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Cuma veya cumartesi yazacağım yada pazar.
☃️
-
- Resmi Gönderi
İyi yaptın ABİ Afrika hatası vardı
-
Dayım bile isyan etti 🫡
-
Eline emeğine sağlık Whisper dayi
-
850'de bir günde aynı tarih için 850'de ki değişim değeri tamı tamına 24 derece. Dün - 12 veriyordu, bugün +12.Mükemmel bir olay 😂
-
Boşta ise güncellemeye talibim
-