- Resmi Gönderi
2 modelde çok değişik çıktılar veriyor. Hangisi kazanacak acaba yada hangisi daha tutarlı senaryolar verecek göreceğiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2 modelde çok değişik çıktılar veriyor. Hangisi kazanacak acaba yada hangisi daha tutarlı senaryolar verecek göreceğiz
Sinan >>>WinteR<<< abilerim gece güncellemesini yola getirmeye varmısınız haydi el ele 💜
Sinan >>>WinteR<<< abilerim gece güncellemesini yola getirmeye varmısınız haydi el ele 💜
Sen mi atacaksın hocam güncellemeyi ?
Sen mi atacaksın hocam güncellemeyi ?
Yok hocam işteyim ben yarın gece izin liyim yarın gece için rezerve yapıyorum
Yok hocam işteyim ben yarın gece izin liyim yarın gece için rezerve yapıyorum
Heh tamam ona göre ben atacaktım da sorayım dedim kolay gelsin
Heh tamam ona göre ben atacaktım da sorayım dedim kolay gelsin
Teşekkür ederim hocam şimdiden eline sağlık artık indir bize şunları sana güveniyorum sen yaparsın
Başlayalım Bakalım Vira Bismillah
Ao ve nao verilerine göre modeller 15 Ocak itibariyle pozitif veri sunuyor. Yani yüksekler ön planda olacak İskandinav azor kutuba çekilen alçaklar göreceğiz
Modeller geçtiğimiz günlerde azor Grönland blokajı veriyordu o sevda dan vazgeçtiler. Zaten veriler bunu desteklemiyordu.
Ayrıca size ek bilgi olarak hava merkezli veri bilgi alınan bölgelerde genelde atlantik Grönland İzlanda çevresinde veriler daha gerçekçidir.bu bölgelerdeki hava uydu takip verileri anlık günlük olarak kayıt edilir.
Dünya genelinde çoğu yerde bu şekilde iken tek veri alışverişinin iyi olmadığı bölge İskandinav bölgesidir. Modellere dikkat ettiyseniz burası son 48 saate bile değişkenlik gösteriyor. Çünkü veri almakta bu bölge de sorunlar varmış.