Azor italya üzerinden yükselmediği sürece isterse kutba kadar yükselsin bir şey ifade etmiyor maalsesef.
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Umutlar, Ocak son haftaya kalmış durumda.. Ben orada da bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Bir sonraki hedef Şubat ortası, ondan sonrası mart başı filan derken hayallerimiz sonraki kışa kaldı diyebiliriz. Bu kışın trendi ötelenme. Mart başına kadar bu ötelenme devam eder. Bir de bakmışız yaza birden geçiş.
-
- Resmi Gönderi
Umutlar, Ocak son haftaya kalmış durumda.. Ben orada da bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Bir sonraki hedef Şubat ortası, ondan sonrası mart başı filan derken hayallerimiz sonraki kışa kaldı diyebiliriz. Bu kışın trendi ötelenme. Mart başına kadar bu ötelenme devam eder. Bir de bakmışız yaza birden geçiş.
Eline sağlık.
-
Kafkaslar coştu gene bütün soğukları çekti
-
-
Gfs akşam güncellemesi sona ermiştir takip edip beğeni atan herkese teşekkürler, hayırlı kandiller dilerim.
-
- Resmi Gönderi
Gfs akşam güncellemesi sona ermiştir takip edip beğeni atan herkese teşekkürler, hayırlı kandiller dilerim.
Eline sağlık
-
- Resmi Gönderi
Athena eline emeğine sağlık, sağolasın..
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Noa tahminlerini örnek alırsak Ocak ayını yarım derece normaller üstü gosteriyor ama gözüken çok daha fazla üzerinde gidiyoruz bu tahminler haftalık olarak güncelleniyor yeni tahminde anormal bir değişiklik olmaz ise önümüzdeki bu ısınma periyotiu bizim lehimize olacaktır
İstanbul'un Ocak ayı normali 6. 9 derece. Bize kar gelmesi için genel olarak bir dalgalanma olması gerekiyor yani 15 gün 10 derece ortalama 15 günde sıfır olacak ki ortalama 5 derece olsun
Eğer önümüzdeki 15-20 gün normalin çok üzerinde gidersek kalan günlerde aşırı bir soğuk gelmesi lazım aksi halde mevsim normali diye birşey kalmaz zaten 15 derece ortalama ile Ocak ayını gecirirsek yanmışız.
O yüzden Ocak ikinci yarısı böyle geçemez. Şayet bu şekilde geçip ocak ayını ortalama 10 dereceler ve üstü kapatırsak kış namına birşey kalmamış, İklim tamamen değişmiş demektir.
-
- Resmi Gönderi
Model sonu güzel birmis
-
-
-
-
-