ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf ne azor verdi öyle sanarsın +4 faz nao
-
-
Ecmwf akşam güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkürler.
-
- Resmi Gönderi
>>>WinteR<<< HOCAMIZ GELDİĞİNE GÖRE MODELLERDE HEYECANLI ŞEYLER BAŞLIYOR
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar şuan atmosferik veriler çok hareketli çok değişkenlik gösteriyor modeller ayak uydurmaya çalışıyor bir nebze ama 3 aşağı 5 yukarı ortlama bir çıktı geliyor 144 saatlere kadar mutabık bir model güncellemesi izliyoruz. 144 sonrası her an değişme açık.
Ayrıca son olarak ssw deki bu durumlar kış mevsiminin uzamansına hatta ve hatta eski efsanevi sistemlerin önünü açmaktadır. Şubat ayı çok değişik geçecek.
-
Arkadaşlar şuan atmosferik veriler çok hareketli çok değişkenlik gösteriyor modeller ayak uydurmaya çalışıyor bir nebze ama 3 aşağı 5 yukarı ortlama bir çıktı geliyor 144 saatlere kadar mutabık bir model güncellemesi izliyoruz. 144 sonrası her an değişme açık.
Ayrıca son olarak ssw deki bu durumlar kış mevsiminin uzamansına hatta ve hatta eski efsanevi sistemlerin önünü açmaktadır. Şubat ayı çok değişik geçecek.
Ağzından bal damlıyor abi inşaallah
-
Ömer sen iyi değerlendir bu günleri kışın geri kalanı bizim
-
- Resmi Gönderi
ECMWF Elimizde böyle bir delil var .
Yarın bir gün ben yapmadım filan deme diye kayıt altına aldık seni !
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Kışa dair karamsar olan arkadaşlar için tahmin ve öngörülerinizi yaparken önce aşağıdan değil de yukardan bakarak tahmin analiz yapın.
İnsan oğlu evden çıkarken bile çıkmadan önce camdan şöyle uzanır havaya bakar acaba hava nasıl bulutlu mu açık mı yağmur yağacak.
Kışa dair tek tutanağımız üst hava olayları ssw şuan bildiğiniz curcuna olmuş ne olacağı ne yapacağı belli değil. Bir anda tamamen kutup Sibirya soğukları altında kalabiliriz diğer yandan kurak ama yagşız bir bölümde de
-
aman aman,efsane bisey demeyin,en basit kar yağışını bilen alamıyoruz
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlk ısınmanın modellere sistem olarak yansıması Ocak sonu Şubat ilk haftasını buluyor. Devamında gelen 2 ısınmanın ise modellere yine yansıması 10 subat civarını gösteriyor.
Bu sebeple Şubat sistemler silsilesi olabilir. Diyoruz
Tahminlerinizi buna dayanarak söylüyoruz.
-
- Resmi Gönderi
aman aman,efsane bisey demeyin,en basit kar yağışını bilen alamıyoruz
Bak sana da cevaben yazdım oku bir yerlerimizden element uydurmuyoruz.
-
Bak sana da cevaben yazdım oku bir yerlerimizden element uydurmuyoruz.
Efsane demeyin yeter,millet beklentilere giriyor,sonra tırt
-
- Resmi Gönderi
ECMWF Elimizde böyle bir delil var .
Yarın bir gün ben yapmadım filan deme diye kayıt altına aldık seni !
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eps ne alemde başkanım
-