- Resmi Gönderi
Eline sağlık Athena
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline sağlık Athena
Kasım da o kar yağışlı sistemi almayacaktık. hızlı giden atın şeyi seyrek düşer arkadaşlar bizim ki de o misal
Sar baştan rezalet senaryo umarım gerçekleşmez
Gfs tek unuttuğu şey azor. O kısmı es geçmiş ayrıca ay sonu olmadan da her an sürprize açık olun.
Kasım da o kar yağışlı sistemi almayacaktık. hızlı giden atın şeyi seyrek düşer arkadaşlar bizim ki de o misal
Hava olayları ile ne alakası ne ilgisi var. Bu bir döngüdür hava olayları hep döngüler içinde devam eder şanslı tarafta kalmak at koşuculuğunu getirmez. Kasım da döngü ve şans olarak çok sanşlıydık mevsim gereği kutupta soğuma azdı. Şuan o şansı yakalarsak bizi ihya eder
Ao da büyük değişim olmuş pozitife meyil ediyor sabah ki çıktı ile bariz farkı görün
Gfs model sonu -1 aşan nao görünümü vermiş azor hep yok saymış gece çok farklı çıkacaktır.
>>>WinteR<<< Hocam sizce bize gelme ihtimali kaç
03 OCAK
ECMWF
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
Ao ve nao verileri de kutubun bir toparlanma sürecine gireceğini açıkça işaret ediyor. Tahmin ve öngörülerimiz ay sonuna doğru doğru ilerliyor. Şu anlık bir değişiklik yok.
Tahmin ve analizlere + ek olarak Şubat 10 sonrası bizleri çok değişik modeller beklemekte. İlk defa göreceğimiz model çıktıları olabilir.
Gözlükleri takın şu sıkıcı günlerin hızlı bir şekilde geçmesini bekleyelim.
Şubat 10 diyorsun hocam nasıl hızlı geçsin daha 40 gün var bide 40 günde sistem almayacaksak dükkanı kapatalım
Valla bence dükkanı çoktan kapattık. Ben bunu ta Kasım sisteminden sonra dile getirmiştim. Bu kışın yaşayacağımız en güçlü sistem Kasımda gelen sistemdi Bu sistem ocakta aralıkta gelseydi efsane bir kar yağışı olurdu.. o derecede bir sistem kışın kalan günlerinde pek olası gözükmüyor. Bunun için birçok veri var. Kırıntı sistemlerle devam.
Valla bence dükkanı çoktan kapattık. Ben bunu ta Kasım sisteminden sonra dile getirmiştim. Bu kışın yaşayacağımız en güçlü sistem Kasımda gelen sistemdi Bu sistem ocakta aralıkta gelseydi efsane bir kar yağışı olurdu.. o derecede bir sistem kışın kalan günlerinde pek olası gözükmüyor. Bunun için birçok veri var. Kırıntı sistemlerle devam.
O bir çok veriden 1 tanesini bile atıp buraya sonuçlarıyla açıklarsanız biz de kapatırız beraber kışı, bekliyorum....
03/01/2025