- Resmi Gönderi
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Şubat 10 diyorsun hocam nasıl hızlı geçsin daha 40 gün var bide 40 günde sistem almayacaksak dükkanı kapatalım
Arkadaşlar yazdıklarımı başından takip ederseniz sevinirim. Hayır tabiki 10 şubata kadar beklemeyeceğiz. 2 ssw verisi daha uzun vadeli şekilde düşüş eğilimi içinde olduğu için 10 Şubat sonrası çok değişik modeller çıkabilir dedim. Sistemler o vakitten önce gelmez gelmeyecek demedim.
Benim şahsi görüşüm 10 aralıktan itibariyle ay sonu neden ay sonu? Verilerle görüyorsunuz.
2 tıp ssw hareketi var birisi şuan başlamış olan diğeri de 16 Ocak itibariyle başlayacak olan.
İlk hareketteki daha erkencil olabilir ama yine dönüp dolaşıp ay sonuna uzanıyor ama 24-25 ocaktan önce bir sistem beklemek olmaz. Gelenler ise blokaj kısmında sıkışıp arta kalanlar gelebilir.
-
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
Valla bence dükkanı çoktan kapattık. Ben bunu ta Kasım sisteminden sonra dile getirmiştim. Bu kışın yaşayacağımız en güçlü sistem Kasımda gelen sistemdi Bu sistem ocakta aralıkta gelseydi efsane bir kar yağışı olurdu.. o derecede bir sistem kışın kalan günlerinde pek olası gözükmüyor. Bunun için birçok veri var. Kırıntı sistemlerle devam.
Bakın bu şekilde 2 li tartışma yorumuna girmek istemiyorum. Ama arkadaş ısrarla veriler var merak ettim ister özelden ister buradan bu verileri paylaşir misiniz?
Forum içinde bu tür yorumlar diğer kar sever arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılabilir. Eger gerçekten de varsa böyle veriniz paylaşın bakalım sizi takdir edelim.
Şahsî olarak burada model yorumlasi yaparken bile sizlere güncel verilerle gelip yorum analiz yapiyorum. En basiti dünün. AO verisi ile akşam çıkan arasında çok fark var. Sizin elinizde verilerin var dediğiniz veriler de güncelleniyor bunu unutmayın
-
Sinan Hoca bitirmedi bitiren bitirsin.
-
- Resmi Gönderi
UZUN VADE HARİTALARI
-
- Resmi Gönderi
ENS
-
- Resmi Gönderi
GEFS
-
Hocam 20-30 Ocak sistem ihtimali var denmişti , o ne oldu ? Diğer yorumcu abiler nerde kimseden ses yok
-
- Resmi Gönderi
Hocam 20-30 Ocak sistem ihtimali var denmişti , o ne oldu ? Diğer yorumcu abiler nerde kimseden ses yok
Hala onu takip ediyoruz. Model sonlarına dikkat edelim.
-
Şu kışı kapattık diyenleri hala anlamıyorum. Kışı kapattık diyenler gitsin 10-18 Mart 2022 ve 30 Mart 2023'e baksınlar.
-
- Resmi Gönderi
Şu kışı kapattık diyenleri hala anlamıyorum. Kışı kapattık diyenler gitsin 10-18 Mart 2022 ve 30 Mart 2023'e baksınlar.
Gerçek karsever, Mart sonuna kadar kar kovalar.
-
Gerçek karsever, Mart sonuna kadar kar kovalar.
Kar severlikten ziyade martın yarısı bile kış ayıdır. Nisan da dahi kar yağabilme ihtimali varken konuşulanlar kışı kapattık demeler gereksiz umut kırıcı
-