ecmwf çok güzel çıktı ücretli veride gördüm 19 u için -11 de sokmuş 23 ocak kar haritasına göre 73 cm göstermiş Trabzonu
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
ecmwf çok güzel çıktı ücretli veride gördüm 19 u için -11 de sokmuş 23 ocak kar haritasına göre 73 cm göstermiş Trabzonu
Tam atıyorum dum
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tam atıyorum dum
atar mısın hocam gözüm gönlümüz şenlensin
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Karadeniz sistemleri yaramaz bize ya bana profil fotomdaki gibi bi sistem lazım 😅
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hayali saç beyazlatır geçmişi unutturacak sistem vermiş ecmwf umarım gerçekleşir
-
Sinan abi attığın gifleri göremiyorum
-
Artık başlayalım sıkıldık yeminle kasvetli karlı tipili havalara ihtiyacımız var,mental sağlık önemli.
-
Oh be en azından sinyal gördük,inşallah takla atmaz modeller
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf 240 güzel bitmiş fakat kuzeyde alacağımız soğuk yok malesef
-
11-13 sistemi okadar değişikki bize gelme ihtimali düşük olsada bize gelecek gibide duruyor yani heran bişey olabilir 11-13 kestirilemiyor pek 1 gün önce ural çomak sokuyordu şuan o görüntü yok.
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi attığın gifleri göremiyorum
Sıkıntı yok neden gözükmüyor sende anlamadım?
-
13-20
-