Eline emeğine sağlık
Teşekkür ederim hocam sağolun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline emeğine sağlık
Teşekkür ederim hocam sağolun
Karadeniz sistemleri yaramaz bize ya bana profil fotomdaki gibi bi sistem lazım 😅The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bu olurmu ?
yahu ne zormus 8 kere degistirdim
(iskandinav dipol blocking in en yuksek potansiyeli bu arada daha guclu bir dipol cok zor)
Ne güzel kar yağmış yav ayın 20 si yaz Trabzonspor Sivasspor hep Sivasta biz mi soğuk çekecez biraz da onlar Karadeniz soğuğu çeksin
4-5 gun negatif 1 de durağan. takıp edelım bakalım. devamında karar degiştirecekmi
Doğu Karadeniz 8 Şubat 2020 tekrar mi yaşanacak
Sabah efsane vermeye devam ediyor 😎😎
GFS'deki istikrar dikkat çekici...
Gfs bize bu oyunu önceden de yapmıştı. Sadece bir güncellemelik hükmü olan bir kar haritası görürüz ondan sonrası yine eski hal. Bu sene Afrika o kadar güçlü ki kuzeyden sarkan sistemler bir türlü bu etkiyi kırıp da ülkemize sokulamadı. Bundan sonra kırılır mı? Zannetmiyorum. Sistemler bize yaklaşırken o kadar etkisizleşiyorki ,bir adım gelip sonra üç adım geri çekilen bir etki.
GFS sabah güncellemesinde istanbula vortex vermiş
Gfs bize bu oyunu önceden de yapmıştı. Sadece bir güncellemelik hükmü olan bir kar haritası görürüz ondan sonrası yine eski hal. Bu sene Afrika o kadar güçlü ki kuzeyden sarkan sistemler bir türlü bu etkiyi kırıp da ülkemize sokulamadı. Bundan sonra kırılır mı? Zannetmiyorum. Sistemler bize yaklaşırken o kadar etkisizleşiyorki ,bir adım gelip sonra üç adım geri çekilen bir etki.
Dostum 3 güncellemedir ayın 18 ine kar veriyor. İstikrar sağlama başladı
Sabah çok güzel çıktı vermiş gfs en ufak detay sistemi vezir de eder rezil de bunu bir kez daha söylemek lazım
Sabah çok güzel çıktı vermiş gfs en ufak detay sistemi vezir de eder rezil de bunu bir kez daha söylemek lazım
Gece ki çıktı daha güzeldi bence ama sabah İstanbul için çok güzel oldu. Gece İstanbul'a yaramıyordu pek
sabah ecmwf 18 23 arasındaki sistemi doğu karadeniz odaklı demiş inşallah bu sefer olacak