sabah ecmwf 18 23 arasındaki sistemi doğu karadeniz odaklı demiş inşallah bu sefer olacak
Hayır gece ki GFS güncellemesi olsun. Tüm Karadeniz sahil şeridi etkilensin.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursabah ecmwf 18 23 arasındaki sistemi doğu karadeniz odaklı demiş inşallah bu sefer olacak
gfs gece en güzeli zaten umarım öyle olur
Herkes elbette kapısının önüne isteyecek. Daha sistem netleşmedi. Ama şu haliyle gelirse doğu Karadeniz sağlam kar alırken Tüm Marmara seyreder ve Botaşa çalışır. Umarım düzelir.
ECMWF SABAH 240 saat toplam yağış haritaları
gfs gece en güzeli zaten umarım öyle olur
Lütfen gidin şu bölgesel yorumlarınızı, Karadenize özel sayfanızda yapın.
Bölgecilik yapmayalım arkadaşlar tüm yurda yağsın kar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yav arkadaş maksusmu yapıyorsun, neyse tadını çıkar, gün gelir devran döner elbelt.
Kimse kıskanmasın bölgesel olarak yazmakta sorun yok arkadaşlar yapmayın böyle sonuçta model yorumları bunlar.
Kimse kıskanmasın bölgesel olarak yazmakta sorun yok arkadaşlar yapmayın böyle sonuçta model yorumları bunlar.
Bence kendi bölge konularına yazmaları lazım, detay yorumları. Bölgesel yağış haritaları vs…
@erencelik34 Müsait zamanda bakayım akşama
8 Subat 2020 demiş ki ecmwf doğu karadenize verdi inşallah öyle gelir ben de dedim ki onun yerine gece ki model gibi gelsin tüm Karadeniz sahil şeridi etkilensin madem. Yani bölgecilik yapmadım aslında Karadeniz sahil şeridi İstanbulun kuzey ilçelerini ve boğazı da kapsıyor. Ki zaten modeli yorumladık. İstanbul'a ayın 19 u vortex vermiş mesela İstanbulda kar yağarken ben Zonguldak'ta güneşi ve akşam yıldızları seyredeceğim. İyi gelmiş model diyenlere en ufak bişey söylemedim. Bana göre de kötü mesela. Ben neden soğuğu yağışsız çekeyim ki..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Böyle gelecekse hiç gelmesin ama herkes kendini düşünüyor kuru soğuk yiyecegimize yağmuru tercih ederim
Böyle gelecekse hiç gelmesin ama herkes kendini düşünüyor kuru soğuk yiyecegimize yağmuru tercih ederim
Bu yüzden bu tarz mesajları kendi konularına atmaları lazım, boşuna durmuyo o konular