Abi eline sağlık adam ettin GFS beyi 😅
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Soğuklar kar seviyesi için ideal iyidir kaç olmasını istiyorsunuz. Şu vaziyette böyle bir sistem emaresi var buna şükür etmemiz lazım
Abi orası öyle tabiki de ben soğuğa bir şey demiyorum fakat böyle bir dizilimde bu kadar cılız kalmaz bence bu kadar ondan bahsettim
-
- Resmi Gönderi
Ben moralimi bozmak için neden göremiyorum deniz etkili kar sağanakları vermiş. Donan yağmur mu kovalıyoruz sanki. Daha vade uzun yağış işi değişir şuan sadece kar vermesi yeterli.
Kutup da yer değişimini gormediysen sorun yok
Kıyılara şehirlere güzel kar verdi evet sistem soğukları yeterli şu hali ile
Ama hep söyledim ufak oynamalar sistemi her türlü hale çevirir
-
Kutup da yer değişimini gormediysen sorun yok
Kıyılara şehirlere güzel kar verdi evet sistem soğukları yeterli şu hali ile
Ama hep söyledim ufak oynamalar sistemi her türlü hale çevirir
Godzilla morlar yokmu hocam
-
- Resmi Gönderi
Abi orası öyle tabiki de ben soğuğa bir şey demiyorum fakat böyle bir dizilimde bu kadar cılız kalmaz bence bu kadar ondan bahsettim
Mecbur sistem inerken hemen zaten bağlantıları kesik inmeye başlıyor. Bu bir nimet aslında. Gelirse tabiki
-
Mecbur sistem inerken hemen zaten bağlantıları kesik inmeye başlıyor. Bu bir nimet aslında. Gelirse tabiki
Tabikide buna da şükür 3 4 gün önce bu dönemde Afrika veriyordu her gece dua ediyorum Allah’a fakat zaten şu anda 200 saatler için her denemeye senaryo gözüyle bakıyorum ben 200 saat ve gerisine düşmediği sürece sürekli değişkenlik gösterecek
-
- Resmi Gönderi
bir kedi gordum sanki !
3-4 gune yonu belli olacak . eger lehimize donerse izmir botlarini hazirlasin. -
bir kedi gordum sanki !
3-4 gune yonu belli olacak . eger lehimize donerse izmir botlarini hazirlasin.Godzilla olmaz mı hocam
-
- Resmi Gönderi
Bu soğuğa siklon patlarsa bütün sahil şeridinde şakir şakir yağmur izleriz
-
- Resmi Gönderi
Toplam kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
24 Saatlik Kar yağışı Gif
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
En azından birşeyler veriyor
-
- Resmi Gönderi
Bu soğuğa siklon patlarsa bütün sahil şeridinde şakir şakir yağmur izleriz
Eline sağlık
-
Ayın 14'ü karadeniz kıyı kesmine sürpriz yapabilir. 10 u hatta 11 i güncellemelerine kadar takip etmek lazım diye düşünüyorum.
-
- Resmi Gönderi
ECMWF atalım bizde, HAYDİ BİSMİLLAH
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -