20 sinde ki sistem ihtimali bana göre batıya yarama ihtimali çok düşük,ens verisinde de orta ve doğu karadeniz vurup gidiyor diğer bi ihtimal sıyıracak
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Bir anda doğuya attı sistemi
-
- Resmi Gönderi
Bir anda doğuya attı sistemi
Dün sebebini işaretlemiştim hatırladın mı
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Fark etmemişim üstat sağ ol
-
- Resmi Gönderi
Fark etmemişim üstat sağ ol
Daha sonrada sebeb sonuç onuda yazarım unutmazsam
-
- Resmi Gönderi
Bu gece güncellemesi zevkli ve kalabalık bir takibe maruz kalacak sanki.
Paylaşıma müsait olan arkadaş varsa 00.30 da ondayız, yoksa bu yaşlı adam her zaman olduğu gibi hazır kıta bekliyor
-
Paylaşıma müsait olan arkadaş varsa 00.30 da ondayız, yoksa bu yaşlı adam her zaman olduğu gibi hazır kıta bekliyor
Ders çalışıyorum abi takip etmeye çalışırım
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben atayım bakalım daha sonra 2 hafta müsaade finaller geliyor malum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Valla naftalin koktu abi benimkiler
-
- Resmi Gönderi
Ben atayım bakalım daha sonra 2 hafta müsaade finaller geliyor malum
Müsait değilsen atarız abisi sıkıntı yok..
Zamanın varsa sendeyiz
-
Müsait değilsen atarız abisi sıkıntı yok..
Zamanın varsa sendeyiz
Yok abim zamandan yana bir sıkıntım yok zaten son son sonrasında istesem de atamam zaten finaller çok önemli. Zaten son senem bitsin de kurtulayım
-
- Resmi Gönderi
Yok abim zamandan yana bir sıkıntım yok zaten son son sonrasında istesem de atamam zaten finaller çok önemli. Zaten son senem bitsin de kurtulayım
Başarılar sana ve tüm arkadaşlarımıza
-
Hazır mıyız başlıyoruz birazdan
-