Hazır mıyız başlıyoruz birazdan
Sendeyiz hocam indir bize -14 ve bol yağışıı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHazır mıyız başlıyoruz birazdan
Sendeyiz hocam indir bize -14 ve bol yağışıı
Haydi Bakalım Vira Bismillah...
Sistem geliyor mu!!
Sistem geliyor mu!!
Morlar geliyo mu!!
Morlar geliyo mu!!
Sende morlarla kafayı bozmuşsun ha morlar sanki ultra kar yağışı verecek - 8 ne ise -10 ne işe -16 yağan kar aynı önemli olan havadaki nemi kurutmaması yoksa Rusya her sene 3-5 metre kar olurdu
Model yorumlasi yapalım.
96 saate azora Atlantikten 3 koldan baskı kuruluyor azor da doğuya baskı kuruyor ilk mini sistemin daha inmeden ana damarını kesip atıyor
120H de bile akşam ile gece arasında çok bariz farklar var. Ben 14'ünü kovalamaya devam ediyorum ordan ufakta olsa bişeyler alabilir miyiz diye ayın 11 ine kadar bakmaya devam o tarihe
120 saat ile arada kalan sahipsiz soğukları gözlemliyoruz
Dogu da Ural batıda baskılanmış azor Balkanlar üzerinde kalan soğuk atak parçasını izliyoruz
14 Ündeki sistemi pattlattı gfs bu güncellemesi ile sabaha bambaşka olabilir tabikide
14 Ündeki sistemi pattlattı gfs bu güncellemesi ile sabaha bambaşka olabilir tabikide
Orası öyle tabi akşam ile gece arasında çok bariz fark var ben 11 hatta 12 sinde bile beklicem ordan bişey gelebilir mi diye
Orası öyle tabi akşam ile gece arasında çok bariz fark var ben 11 hatta 12 sinde bile beklicem ordan bişey gelebilir mi diye
Fazla takılmayın öyle sistemlere sistem denilecek bir tarafı da yok yani