- Resmi Gönderi
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Bu yılın trendi amerikaya kaçan devasa soğuklar olacak
-
- Resmi Gönderi
gectigimiz ayin 11 inden bu ayin 9 una kadar 500hpa anomalisi bu sekilde gerceklesmis.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bu yılın trendi amerikaya kaçan devasa soğuklar olacak
ben yinede 15 sonrasindna umutluyum. kuzey avrupa yuksegi pateninin degisecegini dusunuyorum. izlanda aliriz
-
ben yinede 15 sonrasindna umutluyum. kuzey avrupa yuksegi pateninin degisecegini dusunuyorum. izlanda aliriz
Abi bize izlanda gelmesi kötü değil mi izlanda soğuğu genelde kıyılara kar yapmada yeterli olmuyor
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
senaryolarda pasifik fazlari yari yariya kontrol notr/ arktik te yine yari yariya pozitif faz. bizde hard pozitif tirmanis var kontrolde senaryolarda pozitif agirlikli. ne alaka. pasifik notrden pozitfe gectigi anda biz negatife ineriz direk. 15-18 inde tersine donecek -
- Resmi Gönderi
Abi bize izlanda gelmesi kötü değil mi izlanda soğuğu genelde kıyılara kar yapmada yeterli olmuyor
inecek soguklar kuvvetli Athena kutup girdabi zayif. bu durumlarda belirsizlik hakim olur. endekslerin tepkileri birbiriyle uyusmuyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
inecek soguklar kuvvetli Athena kutup girdabi zayif. bu durumlarda belirsizlik hakim olur. endekslerin tepkileri birbiriyle uyusmuyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Senin bir beklentin var mı önümüzdeki süreçte
-
-
-
-
-
- Resmi Gönderi
var. onumuzdeki surecte pna pozif noa negatif evrilir. ardindan notre tirmanis. iskandiav dogulamasi mantikli. yada hizlica tirmanip yerine guclu static bir azor.
-
-