ecmwf güncel mükemmel geldi bayram yeri olması lazım buraların
ECMWF sabah güzel geldi baya eskiden olsa sevinirdim şimdi son 2 güne kadar ortada sistem yokmuş gibi davranacağım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturecmwf güncel mükemmel geldi bayram yeri olması lazım buraların
ECMWF sabah güzel geldi baya eskiden olsa sevinirdim şimdi son 2 güne kadar ortada sistem yokmuş gibi davranacağım
ECMWF böyle bitirdi
Devamıda böyledi
Ben artık temkinli davranıyorum son 2 günden önce sistem vermediği takdirde yokmuş gibi davranıyorum hayal kırıklığı yaşamamak için
Daha ne olsun böyle gelse 2022 Ocak ile kapışır
Ben artık temkinli davranıyorum son 2 günden önce sistem vermediği takdirde yokmuş gibi davranıyorum hayal kırıklığı yaşamamak için
Üst üste yaşanan hayal kırıklıkları, insanı hayatın her alanında temkinli olmaya ittiği gibi bu döngü 1 kez bile kırıldığında yaşanan tüm hayal kırıklıklarını unutturadabiliyor. Sıfırlanmak gibi bir şey aslında
Şimdi kızanlar olur muhtemelen “ O zaman neden takip ediyorsunuz ?” diye. Çok uzun bir cevabım yok, yaşanabilme ihtimaline bile heyecanlanıyoruz
Peki İstanbulda kar yapan diğer sistemlerde sistem emareleri ne kadar zaman önceden belli oluyordu haritalarda
Peki İstanbulda kar yapan diğer sistemlerde sistem emareleri ne kadar zaman önceden belli oluyordu haritalarda
10 günde falan
HAYDİ BİSMİLLAH
15 OCAK
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ