Gayet iyi ilerliyor ECMWF ana çıktı ile neredeyse aynı şu vadeye kadar
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
gfs veriyor sistemi sanirim
-
Azor iskandinav ile bağ kurarsa temiz bir iniş olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF’in biraz daha doğulusu gelooo
-
- Resmi Gönderi
Azor iskandinav ile bağ kurarsa temiz bir iniş olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1025 den baglanmis ya zaten.
-
1025 den baglanmis ya zaten.
Yanlış yazdığımı farkettim ama düzeltmedim hocam. Azora güneyden destek gelip gelmemesiyle ilgili yorum yapmak istemiştim
-
- Resmi Gönderi
alcagi arkasina alirsa blokaj
-
- Resmi Gönderi
Yanlış yazdığımı farkettim ama düzeltmedim hocam. Azora güneyden destek gelip gelmemesiyle ilgili yorum yapmak istemiştim
estagfurullah senin yazdigin yanlisin 10 katini yaziyorum ben.
-
Bu vadeden bu değişimi görmek bile yeter bana 😁😎
cografyaciburak hocam 🫡
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Evet bize indiriyor takip etmek lazım kafkas riski oluşabilir
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
GFS’de sabahtan eser yok. ECMWF kadar iyi indirmedi ama temeli o da kurdu. Her güncelleme önem kazandı artık, takibe devam 🫡
-
Buna bile şükür önemli olan benzerlik olması sistemin şekillenmesi son 160 saate kadar değişir
-
- Resmi Gönderi
pasifikteki yb den dolayi oluyor. duzelir
-