İzin verirseniz gece güncellemesini ben almak istiyorum
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kabullenmek zor bir kar delisi için. Ancak görünen o ki Ocakta elden kayıp gitti,gidiyor.Veriler iyi değildi. Ama birkaç güncelleme sağlam bir sistem görüntüsü verince acaba dedik. Ama sonuç yine +10 izotermlerine geri döndük. Elimizde kaldı Şubat ayı.
-
-
- Resmi Gönderi
Sendeyiz Çağrı
-
Kabullenmek zor bir kar delisi için. Ancak görünen o ki Ocakta elden kayıp gitti,gidiyor.Veriler iyi değildi. Ama birkaç güncelleme sağlam bir sistem görüntüsü verince acaba dedik. Ama sonuç yine +10 izotermlerine geri döndük. Elimizde kaldı Şubat ayı.
Ben yeni hobiler bakmaya başladım, her sene her sene sıktı artık
-
Ani bir soğuma paterni ve tersine değişiklikler olmazsa kar görmek artık yüksekler için geçerli olacak birkaç yıla. Ciddi ciddi ben de böyle düşünüyorum. 35 yıllık İstanbulluyum. 2017 senesinden sonra karsız geçen kış sayısı fazla. Koskoca 8 yılda iki yıl adam akıllı kar gördük.
-
Sendeyiz Çağrı
Sağol abim
-
Ani bir soğuma paterni ve tersine değişiklikler olmazsa kar görmek artık yüksekler için geçerli olacak birkaç yıla. Ciddi ciddi ben de böyle düşünüyorum. 35 yıllık İstanbulluyum. 2017 senesinden sonra karsız geçen kış sayısı fazla. Koskoca 8 yılda iki yıl adam akıllı kar gördük.
Eline sağlık abi, bu sıralar gerçekten ciddi düşünüyorum. Tabii ki tamamen bu hobiden kopamam, illaki açıp diyagram model vs... bakarım ama bu senede hüzünle geçerse forumu bırakmayı düşünüyorum. Çünkü burada olduğum sürece her veri her güncelleme ve hocalarımızın yazdığı her tahmine umutla bakıyorum ama sonucunda hüsran gene hüsran...
-
Nasıl bir hobiye bakarsın bize de söyle biz de merak salalım
-
Nasıl bir hobiye bakarsın bize de söyle biz de merak salalım
Yazlık hobiler bulmak lazım belki o zaman kar yağar
-
GFS gece güncellemesi bende sizlere kutuplarıı indiriceeeem
-24 Sinan abiimmm
-
Yazlık hobiler bulmak lazım belki o zaman kar yağar
Afrika takibi yapalım birlikte hobi olarak forumu bırakma :afrika:
-
- Resmi Gönderi
GFS gece güncellemesi bende sizlere kutuplarıı indiriceeeem
-24 Sinan abiimmm
Şimdiden eline sağlık. Sen başaracaksın bu işi ha bu gece ha x tarihte.
Erkenciyim ben .
-
Afrika takibi yapalım birlikte hobi olarak forumu bırakma :afrika:
Soğukçu rolünü o kadar iyi oynuyorumki kar yağdığında yürüyüşe bile çıkıyorum
-