- Resmi Gönderi
onumzdeki gunlerde kuzey egede lodos falan gorurseniz bana haber edin kac gunden evvelde ben oltalari malzemeleri hazirladim baliga gideyim bari. ben bakmiyorum bu ara modellere
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturonumzdeki gunlerde kuzey egede lodos falan gorurseniz bana haber edin kac gunden evvelde ben oltalari malzemeleri hazirladim baliga gideyim bari. ben bakmiyorum bu ara modellere
onumzdeki gunlerde kuzey egede lodos falan gorurseniz bana haber edin kac gunden evvelde ben oltalari malzemeleri hazirladim baliga gideyim bari. ben bakmiyorum bu ara modellere
Herşey kötü mü gidiyor yoksa hocam herşey bittimi
hic bilmiyorum bir sure madele bakmak yerine cami acip bakacagim kar varsa botlari giyer cikarim.
saka tabiki winter. 1500 rakim altinda nisan girmeden kis bitmez bu yarim adada.
hic bilmiyorum bir sure madele bakmak yerine cami acip bakacagim kar varsa botlari giyer cikarim.
Eyvahlar olsun hocam siz böyle dediyseniz varıdr bi problem
cagri bi senesi nisan basiydi duzcede ankaraya gidiyordum. ankaraya 60-80km kalami desem bilmiyorum. kurtarma jandarma kabotaj ole ismi olan bi yer vardi bolu ankara arasi. Angora yazar nersi oldugunu okuyunca. ogleden sonraydi . aaa bir baktim lapa kar yagiyor kostum otobus soforune acelemde yok. dedim abi bir sonraki sefer ne zaman dedi 2 saat sonra burdan gecer. dedim indir beni. olmaz ole dedi ada yav dedim incem kardesim tam o sira bi klube var sagda. dedim bak o benim dedem ben gorucem 2 saat sonraki otobuse soleyin beni burdan alsin. durdurdum otobusu indim. otobanda
cagri bi senesi nisan basiydi duzcede ankaraya gidiyordum. ankaraya 60-80km kalami desem bilmiyorum. kurtarma jandarma kabotaj ole ismi olan bi yer vardi bolu ankara arasi. Angora yazar nersi oldugunu okuyunca. ogleden sonraydi . aaa bir baktim lapa kar yagiyor kostum otobus soforune acelemde yok. dedim abi bir sonraki sefer ne zaman dedi 2 saat sonra burdan gecer. dedim indir beni. olmaz ole dedi ada yav dedim incem kardesim tam o sira bi klube var sagda. dedim bak o benim dedem ben gorucem 2 saat sonraki otobuse soleyin beni burdan alsin. durdurdum otobusu indim. otobanda
o bahsettiğin yer Cankurtaran bölgesi 1502 rakımı olan bir yer bazen orta da hiçbir şey yokken bile sürpriz yapmayı seven bir yer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu ne demek abi şimdi
Bu ne demek abi şimdi
Takip ediyoruz bunu sormadan bakalım akşama değişim olacak mı
Diyagram
Takip ediyoruz bunu sormadan bakalım akşama değişim olacak mı
Diyagram
Tamam abi
Çağrı Erdal Sinan elinize sağlık, 👏
20 OCAK
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
Çağrı Erdal Sinan eliniz sağlık👏