ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bende gözükmüyor
-
Bende gözükmüyor
Başkan kopyala yapıştır yaptım neden gözükmüyor bilmiyorum.
-
- Resmi Gönderi
Başkan kopyala yapıştır yaptım neden gözükmüyor bilmiyorum.
Yükseleme yapmayı deneye bilir misin
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Kopyala yapıştır sitede sıkıntı eder genelde.
Şimdi görünse bile bir iki gün sonra sitede sadece kodları kalır, görüntü kaybolur..
İndirip buraya atmak en güzeli, eline sağlık Mesut ozil
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kopyala yapıştır sitede sıkıntı eder genelde.
Şimdi görünse bile bir iki gün sonra sitede sadece kodları kalır, görüntü kaybolur..
İndirip buraya atmak en güzeli, eline sağlık Mesut ozil
Evet indirdim masaüstüne siteye sürükledim.
-
- Resmi Gönderi
Bunlar güzel görüntüler. Sabahla alakası yok yapının,sibirya kutup bileşimli yer sıcaklığı efsanesi olabilir.2006 22 ocak aklıma geldi 2 metre sıcaklık efsanesiydi.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ben böyle tam safkan sibirya sistemi görmedim 2012 4 şubat kaçmıştı o olsaydı gene bu sistemle aşık atamazdı
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Mesut ozil
Güzel günlerdi be
-
Sinan Hocam Gfs kontrol verisi birşeyler deniyor sanki
-
Eline sağlık Mesut ozil
Güzel günlerdi be
Başkan 6 yaşlarında nasıl bir manyaklıksa televizyonsan saat başına 5-10 dk kala havaduruma bakardık rahmetli gökhan aburu izlerdik.
-