Şükür yağış vermiş
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun bir aksilik olmaz ise sistem gümbür gümbür geliyor
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar haritaları deniz etkisi yağışları net olarak vermez hiç bir zaman ayrıca olası oluşacak vortkes ihtimali de göz ardı edilir.
-
Böyle gelsin yine kabulümüz. Artık sistem seçme lüksümüz yok. Yağışa hasretiz.
-
Bi zahmet yani gelsin artık kış bitiyor. imkansızlığı bulduk heralde 2 ay içinde hiçmi karlı bir patern bu ülkeye gelmez yuh yani.
-
Böyle gelsin yine kabulümüz. Artık sistem seçme lüksümüz yok. Yağışa hasretiz.
Öyle valla abi kar beklentim en düşük seviyede bu kış için
-
Nasıl geliyor hocam peki ben pek anlamıyorum da geldiğini
-
Kar haritaları deniz etkisi yağışları net olarak vermez hiç bir zaman ayrıca olası oluşacak vortkes ihtimali de göz ardı edilir.
Vorteksi modeller vade yaklaşınca göstermeye başlamaz mı abi zaten ?
Ayrıca vorteks oluşturacak bir soğumada yok gibi bu çıktı özelinde
-
Bu çıktı yağış bakımından iyi evet ama soğuk bakımından -8 yetersiz en azından -10 -11 girmeli ki kıyı yüksek ayrımı yapmadan herkes eşit şartta kar yağışı alsın böyle gelirse denize sıfır yerler çatı ve ağaç tutmasından öteye geçmez
-
Ecmwf haftalık ortalama bakacak olursak, şubatın ilk haftasına kadar ülkemize sistem gelme ihtimali yok denecek kadar az.❄️❌
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-