Sabah en soğuk çıktıydı şimdide en sıcak gelir belki 🙃
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
Bu akşamki çıktıya göre ecmwf azoru yok saymış
-
Dediğim gibi sabahla alakası yok. Sabah kara boğarken karı bırak yağış yok.
-
- Resmi Gönderi
Sabah böyle azor veren modele bakın simdi nasıl gelecek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Ao +5 vurdu galiba
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu akşamki çıktıya göre ecmwf azoru yok saymış
Burdan döner mi üstadım yoksa umudu keselim mi
-
Ecm,Gfs ye dönmüş,bence gfs yi kayda alalım,hiç başka modele bakmayalım,zaman kaybı
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Burdan döner mi üstadım yoksa umudu keselim mi
Bu çıktı saçma sadece kafa yormaya değmez gfs de yola gelmeye başladı izlandayı biraz daha kısacak gücünü. Ben göreceğimi gördüm hayırlısı olsun dedim zaten
-
Ecm,Gfs ye dönmüş,bence gfs yi kayda alalım,hiç başka modele bakmayalım,zaman kaybı
Neresi benziyor acaba
-
Neresi benziyor acaba
Kafkaslara atıyor iki modelde
-
- Resmi Gönderi
Ayın 1 ine 6 gün var herşey burada başlıyor ayın 1 ini izlanda atlantik tarafı düzelirse 1-3 gün içinde tekrar güzel görüntüler gelecektir.
-