- Resmi Gönderi
1000 mb ingiltere açıklarına yönelip 980 olmamalı hep diyorum yine diyorum 20 mb ile baba sistem kaçırdık 23 civarı.Yine 20 mb ile koridor kapandı çıldırmamak elde değil.Rezalet
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1000 mb ingiltere açıklarına yönelip 980 olmamalı hep diyorum yine diyorum 20 mb ile baba sistem kaçırdık 23 civarı.Yine 20 mb ile koridor kapandı çıldırmamak elde değil.Rezalet
980 derin bir alçak olabilir sapmaya bakarız eğer balon ortalama 1000 civarı gelirse sistem gelir gfs sinyali verdi ancak 980 yönelen tablo olursa geçmiş olsun dersimiz şimdilik bu bölge.
Model direk ana sibiryayi verecek gibi çünkü başka alternatif kalmadı
2012 beklentisi saatlerine yaklaşıyoruz
Maşallah pw bileği bükülmüyor
Acaba ilk sistem kaçmalı mı ? Kaçarsa iyi mi olur kötü mü ? Analiz etmek gerek o bölgeyi
Maşallah pw bileği bükülmüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Gerek yok her zaman
Ya ao verileri yanlış servis ediliyor yada gfs bizle dalga geçiyor İzlanda hiç sakinlesmiyor aksine daha da güçleniyor
2. Sistem için 240. Saat dönüm noktası oldu,150. Saatte ilk sistem için..Aslında vade ortaya kadar yaklaştı
Yalnız şu yağışı kar olarak alsak Marmara bölgesi metreleri oynardı yağış muazzam Akdeniz Karadeniz ateş ediyor resmen
300 lü saatler de acayip şeyler inebilir
Model sonu gelirse sibiryadan kopan ull olur başka çıkar yolu yok bu modelde