- Resmi Gönderi
Tam da heyecanlı yerde bitti bak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTam da heyecanlı yerde bitti bak
Daha Çok GösterArkadaşlar ülkemizi etkileyen 3 tür soğuk akışları vardır.
-İzlanda kökenli
-Kutup kökenli
-sibirya kökenli
Sibirya ve kutup genelde aynı tarz olur karasal soğuklarla gelir yer seviyesine etki ederek.
İzlanda kökenli ise tam tersi İzlanda kökenli soğuklarda öyle -16 lar -20 ler gelmez yogun olarak -12 ler oluşur. Sistem gücünü direk yerinden alır bağlantı kesildiği an sistemin gücü gider.
Sibirya ve kutup kökenli ise 850 hpa -40 kadar önü var -40 zor olsa da ülkemize yaklaşan -32 lik çekirdekler gördük
hocam ben -40 / -45 hatirliyorum sanki. bi tekrar bakayim heralde karistiriyorum.
karadeniz de cok etkili yagislar olmustu. bati karadeniz sakarya tarafi ozellikle -35 miydi acaba
birde 500 hpa yi sanirim 850 yazmissiniz yanlislikla.
>>>WinteR<<<
Bakalım ecmwf reis ne diyecek
Athena eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Katkıda bulunan herkese, devamlı aktif olan arkadaşlara teşekkürler
Athena eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Katkıda bulunan herkese, devamlı aktif olan arkadaşlara teşekkürler
ben devamli aktif olamiyorum bu siralar mustafa abi. virusmu bu yine kafami kaldirdigim bir seye baktigim gibi mide bulantisi ates. ilacida yok. dikkat edin. yayiliyormus git gide. agri yok birsey yok lakin yemeklerden sonra ozellikle direk mide bulantisi ates.
Daha Çok Gösterhocam ben -40 / -45 hatirliyorum sanki. bi tekrar bakayim heralde karistiriyorum.
karadeniz de cok etkili yagislar olmustu. bati karadeniz sakarya tarafi ozellikle -35 miydi acaba
birde 500 hpa yi sanirim 850 yazmissiniz yanlislikla.
>>>WinteR<<<
Sibirya civarı 850 h -50 varan sogumalar da olmuştur ama nadirdir ülkemize yaklaşan olarak çekirdeği -32 dir uzeri belki çok nadirdir. İstanbul marmaraya -20 civarı giriş yaptı onu biliyorum ama böylesi devasa -32 ler -40 lar görmedim nadirdir belki
Karadeniz'i çok teyet geçen ataklar oldu -32 ler ama giremedi malesef Kafkaslara kaçti
Sibirya civarı 850 h -50 varan sogumalar da olmuştur ama nadirdir ülkemize yaklaşan olarak çekirdeği -32 dir uzeri belki çok nadirdir. İstanbul marmaraya -20 civarı giriş yaptı onu biliyorum ama böylesi devasa -32 ler -40 lar görmedim nadirdir belki
simdi anladim hocam tesekkur ediyorum.
ben devamli aktif olamiyorum bu siralar mustafa abi. virusmu bu yine kafami kaldirdigim bir seye baktigim gibi mide bulantisi ates. ilacida yok. dikkat edin. yayiliyormus git gide. agri yok birsey yok lakin yemeklerden sonra ozellikle direk mide bulantisi ates.
Geçmiş olsun abim
mehmet civan geçmiş olsun abim
Sakin
Sakin
Ufak bir fragman gördüm başkan