- Resmi Gönderi
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Neyseki Ankaranın en yüksek yerlerinden birisinde oturuyorum her türlü şanslıyız
-
Athena eline emeğine sağlık kardeşim benim
-
Arkadaşlar belli bir konum üzerine sorularınız için model konusunu meşgul etmeyin lütfen.
Her bölge için açılan bölge konuları var bu konulardan sorduğunuz sorular mutlaka cevaplanır
-
Gemin diyagramlarına nerden bakabiliriz hocalarım
-
Gemin diyagramlarına nerden bakabiliriz hocalarım
gfs diyagramına gir sol altta diğer modellerinki de var
-
gfs diyagramına gir sol altta diğer modellerinki de var
Bulamadım kardeşim ben ama
-
- Resmi Gönderi
Diyagramlara fazla takılmayın bir ull gelmesine bakar bambaşka hal alır daha da salıncak derinleşir.
Şuan modeller İskandinav bölgesini çözemiyor.
-
- Resmi Gönderi
Modellerin önemli saatleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bakın burda 244 yada 344 lü saatlerden bahsetmiyoruz 144 saat lik durumda bu kadar bariz değişiklikler olur mu.. bakın oluyormuş
-
- Resmi Gönderi
Ama işin en can alıcı saati 100-120 arası şuan için burayı akşam yakın saatlerde takip edecegiz burayı 6 şar saatlik modellerle paylaşım yapalım kim paylaşım yapacaksa .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Gfs soğuk çekirdeğin desteğini 108 saatleri itibariyle kesmiş durumda ecmwf ise 130 lu saatlerden sonra bağlantıyı kesiyor. Yarın akşam kadar bu iş devam eder modeller daha 120 saate mutabık bile değil
Yarın akşam ak koyun kara koyun belli olacak
-
Bulamadım kardeşim ben ama
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-