Vaziyet aldık ayın 5 6 sını bekliyoruz.
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
240
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
360
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hadi işi biraz eğlenceye dönüştürelim anket yapacaktım ama yapılamıyor o zaman şöyle yapalım mgm bugün 4-6 Şubat arasına kky ya da kar verir diyenler kalp koysun mesaja bakalım tutacak mı-İstanbul-
İstanbul konusunda yazalım
-
360
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu güncel mi Sinan hocam. 12z çıktısı olmayacak mı. Az görünüyor zira.
-
- Resmi Gönderi
Modellerde fark var hala ecmwf şu an için baya iyi
-
Modellerde fark var hala ecmwf şu an için baya iyi
Neye göre, nereye göre daha iyi onuda yazarsanız saf saf bakmayız şu haritaya, yoksa ben boşluktan başka birşey göremiyorum.
-
- Resmi Gönderi
Bölgem adına kuru soğuktan başka bir şey göremiyorum
-
- Resmi Gönderi
GFS
- Resmi Gönderi
Bugün biraz işlerim var idare edin.
-
- Resmi Gönderi
Bugün biraz işlerim var idare edin.
Buradayım abi rahatına bak. 👏🏻
-
Bölgem adına kuru soğuktan başka bir şey göremiyorum
Ufak daha batılayıp Girit'te AB patlasa daha çok bölge mutlu olabilir
-
- Resmi Gönderi
GEFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ENS
- Resmi Gönderi
Ufak daha batılayıp Girit'te AB patlasa daha çok bölge mutlu olabilir
Umudumuz o yönde dekçiler pek sevinmez bu duruma ama
-
Umudumuz o yönde dekçiler pek sevinmez bu duruma ama
Girit AB'si sistemi ülke sistemine çevirir ama bu seferde soğukları törpüleyeceği için kıyılara kar düşmeme potansiyeli var. Yani işin özünde herkes kendi bölgesi için en iyisini ister
-