- Resmi Gönderi
Güncelleme yavaştan sona eriyor. GEFS'i takip etmek isterseniz buradan devam ediyorum. Izlanda hocamız da paylaşımlarda bulunuyor.
GEFS Senaryoları Paylaşım Konusu - Sayfa 71 - Model Paylaşımı - 𝓗𝓪𝓿𝓪𝓵𝓪𝓻𝓲𝓷𝓢𝓮𝓼𝓲 𝓜𝓮𝓽𝓮𝓸𝓻𝓸𝓵𝓸𝓳𝓲
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüncelleme yavaştan sona eriyor. GEFS'i takip etmek isterseniz buradan devam ediyorum. Izlanda hocamız da paylaşımlarda bulunuyor.
GEFS Senaryoları Paylaşım Konusu - Sayfa 71 - Model Paylaşımı - 𝓗𝓪𝓿𝓪𝓵𝓪𝓻𝓲𝓷𝓢𝓮𝓼𝓲 𝓜𝓮𝓽𝓮𝓸𝓻𝓸𝓵𝓸𝓳𝓲
354H
366 H
Eline sağlık
Hocam iç bölgeler olarak izleyecez
384H
Güncelleme sona ermiştir. Takip edip yorumlayan, beğeni atan herkese teşekkürler.
Sonraki güncellemelerde inşallah herkesi tatmin edecek çıktılar görürüz
GFS ÖĞLEN
İç Anadolu içi.n kuru soğuk malesaf
Vortex isteyenler 200 üzeri rakıma gitmeli ,kuru soguk istemeyenler az kar yerine yağmura razı olur
Sahutt eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Eşlik eden herkese teşekkürler
Genel anlam da beğendim görüntünün hala devam etmesi çok güzel 14 Şubat dan sonra esas takip edeceğimiz sistemi göreceğiz muhtemelen daha çok Sibirya kökenli olacak İç Bölgeler için hala kararsız modeller ama şuna eminim böyle görüntüleri çok gördük denizler bu kadar sıcak iken tepki vermeme gibi bir ihtimal %5 falan vade yaklaştıkça daha iyi anlayacağız hala sistemin akıbeti belli değil çünkü sabah güncelin de 500 km batılı giden sistem öğle güncelin de 1000 km neredeyse doğulu gitti onun için her zaman derim 1 Şubat tarihine kadar bütün veriler önemli 1Şubat muhtemelen son olacak sistemin her şeyi belli olacak çünkü ama bizlere bu sistemi 1 buçuk hafta önce gösteren GEM e teşekkürlerimi sunuyorum UMARIM HEPİMİZ İÇİN YOĞUN KARLI SİSTEMLER SİLSİLESİ OLUR .
PAYLAŞIM YAPIP EMEK VEREN ARKADAŞLARA DA KENDİ ADIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM
melihgkc biz teşekkür ederiz abim güzel yorumun için. 👏🏻
GEFS
ECMWF ARA GÜNCELLEMESİ
Sistem 144 saatlik radarlara girmiş. 👍🏻
ENS ARA GÜNCELLEMESİ