Batı Karadeniz 500hpa -38 girmiş ama rüzgar yönünden dolayı çok bir kar yağışı almaz gözüküyor. Tabi dek işi şans işi belli de olmaz.
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Gem gfs den de güzel dostlar.
Gem baba özüne dönmüş
-
- Resmi Gönderi
Ayrıca öglen güncellemesi ile kıyaslama yapamadım ve Öglenden daha kötü geldi yazmadım göz doktoruna gözükün demem deki olay ben orda ecmwf ile kıyas yapıyorum. Yazılara yorumlara resimlere iyi bakın. Model bariz 90 li saatlere kadar bariz kötü gidiyordu bunu herkes biliyor
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar yarışmayalım yâda yarışırken lütfen neden iyi neden kötü onlarıda belirleyin
-
Boşyere munakaşaya giriyorsunuz bence sakin olun dediyse dedi uzatmayın kırmayın.
-
- Resmi Gönderi
Hocam her güncelleme farklı bir çığır açıyor ne zaman değişmeler durucak ne zaman netleşince bir şeyler 3 saat önceki görüntüyle bambaşka bir şey görüyoruz şuan ve bi 3 saat sonra yine bambaşka bir şey mi göreceğiz
İşte bizde bu değişimlere bakıyorduk bu akşam 24. Saate bile 2 model arasında fark var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tebrik edeceğiniz yere laf sokmaya açık aramaya çalışıyorsunuz. Bu sistemi ben size yılbaşında söyledim neyse siz bundan da anlamazsınız iyi akşamlar
Hocam kusura bakmayın ama sistem daha iyi hal almış
-
Sinan Sinan abi , yardım et abi be , bu sistem batilamazsa biz yine bursa tarafına bakip iç gecircez , Manyas gölünün dibi boş
-
İşte bizde bu değişimlere bakıyorduk bu akşam 24. Saate bile 2 model arasında fark var
Hocam 96 saate kadar kötü ilerledi demişsiniz sonrasında iyi geldiğini onaylamışsınız görmedim mesajınızı kusura kalmayın
-
Maşallah çok iyi
-
- Resmi Gönderi
Hocam kusura bakmayın ama sistem daha iyi hal almış
Sayfa 331 git baştan oku sonra yorum yap bak neler yazılmış akla karayı karıştırmayın. Ben oraya öğlenden daha kötü berbat yazmismiyim. Yorumları o anki modele bakarak gözünüzde canlandırın.
Ecmwf ile kıyas yapıyorum öğlen güncellemesi ile değil.
-
Hocamız yorumlamış işte ne kadar uzattiniz
-
- Resmi Gönderi
Hocamız yorumlamış işte ne kadar uzattiniz
Canımı sıkan da o ya Ocak ilk haftası ile kışı bitirdi çoğu Ocak başı ortası kar kış beklerken ben Ocak sonu Şubat başı yazdım her güncelleme yorumlaması yaparken. Adamlar benim beklediğim sistemi kötüledigimi anlıyor herhalde ne acayip şey
Neyse herkesin daha öğrenecek çok şeyi var
-
Benim 850hPa sıcaklarına kafam ağır takık Sinan hocanın dediği gibi kuvvetlenir inşallah
-
Winter hocamız 96 saate kadar olanki süreci kötü 96 saatten sonra olan toparlanmaya da iyi demek istedi ama bir istişare oldu
-