Yeni sistem yükleniyor….
Bu yeni sistem dahamı güçlü olucak abi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYeni sistem yükleniyor….
İçimizden birileri muhakkak sistemi haber eder .
Şu anda görülen ülkenin batısı KURU SOĞUK 8 yıldır yerde tutmuş KAR görmüyorum. Ben gideyim biraz inzivaya çekileyim, KAR alan bölgedeki arkadaşların keyfini kaçırmadan. Sağlıkla kalın.
Şu anda görülen ülkenin batısı KURU SOĞUK 8 yıldır yerde tutmuş KAR görmüyorum. Ben gideyim biraz inzivaya çekileyim, KAR alan bölgedeki arkadaşların keyfini kaçırmadan. Sağlıkla kalın.
2021 Şubat kar rekoru yok muydu Balıkesirde, merkezden emin değilim ama çevresi 2023 şubatta da iyi kar aldı
2018 geliyor gibi aynı tarihlere bir kaç gün kala
Artık iyi kötü bir sistem alacağız gibi. Ancak modeller ikiye ayrıldı. Gem ve Gfs batılı bir inişle İstanbul dahil Marmara ve batı Karadenizi gömerken. Ecmwf ve Ukmo daha doğulu bir inişle Kocaeli sonrası Batı ve orta Karadenizi kara gömüyor. Elbette rakım olarak yüksek yerler şanslı. Pazar gününe kadar biri birinin yanına gelecek.Daha fazla Doğulaması Marmaranın çoğunu potadan çıkarır.
2021 Şubat kar rekoru yok muydu Balıkesirde, merkezden emin değilim ama çevresi 2023 şubatta da iyi kar aldı
Konuyu meşgul etmek istemem ama, soru sorduğun için cevap vereyim. Merkez için dediklerin doğru olabilir bilmiyorum, benim bulunduğum lokasyonda havada yağan KAR haricinde yerde bir birikim söz konusu yoktu, yağış anında ufak bir birikim, yağış kestiği anda anında eriyen. Sağlam bir KAR yağışını 2017 senesinde gördüm, gündüz dahi sıcaklıkların artı değere çıkmadığı.
24. Saatte bile değişim oluyor
GFS ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
24H
70-90 saat arasında olan İzlanda baskısının görüntüsü önemli
36 H
48H
60H