Kıyılar komple yağmur bile alabilir.
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Ull olunca böyle oluyor maalesef pazar gününe kadar beklemekte fayda var hala daha soğuğun gücü net değil -8 -12 arası gidip geliyor
-
-
- Resmi Gönderi
168 i kutup atabilir misin Athena
-
168 i kutup atabilir misin Athena
-
- Resmi Gönderi
Lütfen paylaşan ve yorumlarıyla eşlik eden arkadaşlara beğeni atmayı ihmal etmeyelim..
Bu satte kimi paylaşım yapıyor,kimiler açıklamalarıyla bilgilendirme yapıyor
Sadece buradayım/Z ve okudum,eline sağlık anlamı ifade ediyor
Bence önemli bir daha yazayım dedim buda benim takıntım.
-
-
- Resmi Gönderi
Model sonuna canavar yolluyor mu bakalım
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar ufak bir detay var onu birazdan açıklayacağım 2 model arasındaki bariz fark sogumanın neden bu denli güçsüz hale geldiğini anlamak için
-
-
İzobarlar basınc dizilimleri yağış için uygun olsa ülkeye daha soguk akıyor bile gerçekten de bu şubatı mevsim normali altında kapatacağımız az çok netleşiyor gibi şimdiden
-
-
- Resmi Gönderi
Konduracaktı sibiryayı azorun altı oyuldu, takip edilmeli bir şeyler koparabiliriz.
İyi geceler cümleten Allah rahatlık versin.
Eline emeğine sağlık Athena -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Fakat akşam çıkan ecmwf modeline baktığımızda ise bu durum yaklaşık 12 saat sonra gerçekleşiyor. Ama bu vakte kadar ull miz tam olmasa da istediğimiz şekilde güçlenmiş oluyor.
Söylediğim gibi en ufak detay hiç edebilir çünkü bariz kırılarak gelen bir ull var ortada. Güçlü bir cekirek olmuş olsa şuan bunları hiç konuşmuyor olacaktık. Sistemde beklenti -20 lik bor cekirdekti ama şuan -16 bile gelemeden kaçıyor maalesef
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Karadeniz sıcak evet bu denli sogumalara bu şekilde tepki vermesi gayet normal. Şu sistemde şansızlık olarak gördüğüm nokta gelen ull nin enaz merkezi -16 olmalı idi ufakta olsa morluk görmemiz lazımdı
-