Hocam İstanbulun doğusu Anadolu yakasının sahilleri düzgün kar yağışı görülürmü 6sında son güncellemelerde
Şu anda boğaz hattı kısmı daha şanslı istanbulun doğusuna doğru gittikçe kar görme ihtimali daha da artar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam İstanbulun doğusu Anadolu yakasının sahilleri düzgün kar yağışı görülürmü 6sında son güncellemelerde
Şu anda boğaz hattı kısmı daha şanslı istanbulun doğusuna doğru gittikçe kar görme ihtimali daha da artar
Ecmwf ara guncelleme. 3 yıldır ücretli veri paylaşıyorum sayfada. Hala 3 yildizdayim. Üzdü 😞
Ecmwf ara guncelleme. 3 yıldır ücretli veri paylaşıyorum sayfada. Hala 3 yildizdayim. Üzdü 😞
Paylaştım hocam 2 sayfa önce. Elinize sağlık 👏🏻
Mesaj sayınız 200 civarında her mesaja alınan beğeni ile puan artar. Yıldız da o şekilde artıyor.
Biraz neşemiz yerine gelsin
CONTROL İstanbula 1 metre
Ya pardon ama buna bakıp neşesi yerime gelen varsa elimde satılık bir köprü var …yahu daha 3-4 sonrasını tutturamıyor kar haritaları biz kalkıp 1 ay sonraki tahminlerine sevineceğiz çok akıllıca gerçekten
Ya pardon ama buna bakıp neşesi yerime gelen varsa elimde satılık bir köprü var …yahu daha 3-4 sonrasını tutturamıyor kar haritaları biz kalkıp 1 ay sonraki tahminlerine sevineceğiz çok akıllıca gerçekten
Ne bu eleştiri mi? Ne yapılması gerekiyor? Aylık 30 dolar para ödeniyor bu verilere. Paylaşınca niye paylaşıyorsun paylaşmayınca başka yerde arıyoruz. Çok ilginç bir yorum gerçekten. Evet benim neşem yerinde ben her gelen sistemde az çok kar görüyorum. Yaptığım takip veya paylaşımlar ülke geneli için. Satılık köprünüz de sizde kalsın.
Ne bu eleştiri mi? Ne yapılması gerekiyor? Aylık 30 dolar para ödeniyor bu veriler. Paylaşınca niye paylaşıyorsun paylaşmayınca başka yerde arıyoruz. Çok ilginç bir yorum gerçekten. Evet benim neşem yerinde ben her gelen sistemde az çok kar görüyorum. Yaptığım takip veya paylaşımlar ülke geneli için. Satılık köprünüz de sizde kalsın.
Evet eleştiri ben forumu sürekli takip eden üyeleri dillendirmiş oluyorum sadece , ve daha 2 gün önce istanbul’a 30 cm kar veren grafiği görüp bugün ki 1,5 cm i görünce
-Aa Demekki modeller çok tutarlı değil kısa vadede bile ne olacağı belli olmuyor yorumunu yapıyorlar
E sonra biri çıkıp 1 ay sonranın grafiğini atıp neşemiz yerine gelsin yazarsa insan aklıyla dalga geçiliyor gibi görünüyor açıkçası .,atma demiyorum at tabiki ama altına yazdığın şeyler komik görünüyor açıkçası naçizane tavsiyem
93 harbi Forumda modelleri biraz takip eden herkes vade uzadıkça tutarlılığın düştüğünü bilir. Burada birinin aklıyla dalga geçmek kimsenin haddine değil. Öncelikle bunu söyleyeyim.
Bu verileri ben atmayınca her gün biri atmamı istiyor sanırım dün Athena istemiş gözden kaçmış. Yanlışsam düzeltsin. Ayrıca genelde bir şey paylaşırken yorum yapmadan paylaşırım. Dediğim gibi benim bölgem genelde kar alır zaten. Yapacağınız yorumlarda lütfen biraz daha dikkatli olun.
Bu arada tavsiyeniz için teşekkür ederim dikkate alacağım.
93 harbi Forumda modelleri biraz takip eden herkes vade uzadıkça tutarlılığın düştüğünü bilir. Burada birinin aklıyla dalga geçmek kimsenin haddine değil. Öncelikle bunu söyleyeyim.
Bu verileri ben atmayınca her gün biri atmamı istiyor sanırım dün Athena istemiş gözden kaçmış. Yanlışsam düzeltsin. Ayrıca genelde bir şey paylaşırken yorum yapmadan paylaşırım. Dediğim gibi benim bölgem genelde kar alır zaten. Yapacağınız yorumlarda lütfen biraz daha dikkatli olun.
Bu arada tavsiyeniz için teşekkür ederim dikkate alacağım.
Evet ben istemiştim fakat benim istemem göz boyamak ya da insanları kandırmak amacıyla değil benim tamamen kendi merakımdan dolayı gelecek veya gelmeyecek olması değil ileriki günleri için nasıl bir süreç olacak kar ihtimali var mı bunu görmek için istedim yoksa bırak 10-15 günü şu an önümüzdeki sisteme 70 küsür saat kalmasına rağmen hala daha belirsizlik var. Benim o haritaları sizden isteme amacım az da olsa sinerji sağlaması ya da önümüzdeki süreçte kar ihtimalinin hala daha olup olmaması o zaman hiç kimse model takip etmesin gelmeyecek diye önemli olan ana fikir veyahut ihtimaller.
Evet ben istemiştim fakat benim istemem göz boyamak ya da insanları kandırmak amacıyla değil benim tamamen kendi merakımdan dolayı gelecek veya gelmeyecek olması değil ileriki günleri için nasıl bir süreç olacak kar ihtimali var mı bunu görmek için istedim yoksa bırak 10-15 günü şu an önümüzdeki sisteme 70 küsür saat kalmasına rağmen hala daha belirsizlik var. Benim o haritaları sizden isteme amacım az da olsa sinerji sağlaması ya da önümüzdeki süreçte kar ihtimalinin hala daha olup olmaması o zaman hiç kimse model takip etmesin gelmeyecek diye önemli olan ana fikir veyahut ihtimaller.
Açıklama için Teşekkürler abim ❤️👏🏻
Yalnız ben neden grafiği attınız demedim e tabi ki atılacak burası meteorolojik verilerin paylaşıldığı bir site zaten olması gereken bu sadece altına yapılan yorumu eleştirmiştim üstte söylemem gereken şeyi söyledim konuyu farklı yere çekmeyin lütfen ,
Yalnız ben neden grafiği attınız demedim e tabi ki atılacak burası meteorolojik verilerin paylaşıldığı bir site zaten olması gereken bu sadece altına yapılan yorumu eleştirmiştim üstte söylemem gereken şeyi söyledim konuyu farklı yere çekmeyin lütfen ,
Ben de farkındaysanız sizin eleştirinize karşı bir atıfta bulunmadım sahutt hocama açıklama yaptım siz "Bunlara inanan varsa elimde satılık köprü var" Diyince de diğer ihtimalleri oraya yazdım o paylaşımlar inanmak amacıyla ya da insanları kandırmak amacıyla yapılan paylaşımlar değil ve olmayacakta. Burada değerli hocalarımız aylar öncesinden tahminler yapıyor o zaman onlara da inanmayalım. Değerli hocalarımız da aynı modeller gibi gelebilecek/olabilecek ihtimalleri göz önünde bulundurup ona göre tahmin yapılıyor ekstra olarak o haritalar kesinlik içermiyor zaten sadece önümüzdeki sürecin gidişatını belirlemek ve nasıl bir sürecin bizleri beklediğini belirtmek için "senaryo" haritaları daha azı da gerçekleşebilir daha çoğu da.
Ben de farkındaysanız sizin eleştirinize karşı bir atıfta bulunmadım sahutt hocama açıklama yaptım siz "Bunlara inanan varsa elimde satılık köprü var" Diyince de diğer ihtimalleri oraya yazdım o paylaşımlar inanmak amacıyla ya da insanları kandırmak amacıyla yapılan paylaşımlar değil ve olmayacakta. Burada değerli hocalarımız aylar öncesinden tahminler yapıyor o zaman onlara da inanmayalım. Değerli hocalarımız da aynı modeller gibi gelebilecek/olabilecek ihtimalleri göz önünde bulundurup ona göre tahmin yapılıyor ekstra olarak o haritalar kesinlik içermiyor zaten sadece önümüzdeki sürecin gidişatını belirlemek ve nasıl bir sürecin bizleri beklediğini belirtmek için "senaryo" haritaları daha azı da gerçekleşebilir daha
Şuanki konuyla herhangi biri ilgisi olmayan diğer hocaları cümlenizin içine alıp damardan girerek haklı görünme ve destek toplama çabanızı pek anlamadım ,olayın sizinle hiç bir alakası yok zaten, ayrıca ,hocalar bir tane kar haritasına bakıp aylar öncesinden tahmin yapmıyor bin bir türlü veriyi birleştirerek bir sonuca varıyorlar bizim de onlara saygımız sonsuz zaten ,elimde köprü var esprime pek bir içerlenmişsiniz sanırım ama ,diğer arkadaşın 4 martta 1 metre kar yapacağına inanması ve benim de elimde bir köprü olduğunu iddia etmem arasında doğruluk açışınden pek bir fark olduğunu sanmıyorum ,
Sahut hocam yanlış anlamasın daha doğrusu kimse yanlış anlamasın söylediklerimi tamamen bir eleştiri yaptım başta o kadar
Sahut hocam yanlış anlamasın daha doğrusu kimse yanlış anlamasın söylediklerimi tamamen bir eleştiri yaptım başta o kadar
Tamamdır hocam ben anladım. Sıkıntı yok . Kelimelere biraz dikkat etsek yeterlidir hepimiz için. İyi forumlar ☺️