Şuanki konuyla herhangi biri ilgisi olmayan diğer hocaları cümlenizin içine alıp damardan girerek haklı görünme ve destek toplama çabanızı pek anlamadım ,olayın sizinle hiç bir alakası yok zaten, ayrıca ,hocalar bir tane kar haritasına bakıp aylar öncesinden tahmin yapmıyor bin bir türlü veriyi birleştirerek bir sonuca varıyorlar bizim de onlara saygımız sonsuz zaten ,elimde köprü var esprime pek bir içerlenmişsiniz sanırım ama ,diğer arkadaşın 4 martta 1 metre kar yapacağına inanması ve benim de elimde bir köprü olduğunu iddia etmem arasında doğruluk açışınden pek bir fark olduğunu sanmıyorum ,
Benim bu konuyla herhangibir ilgim alakam olmasaydı ben kasım ayından beri burada model paylaşıyor olmazdım ayrıca benim damardan girip herhangi bir destek toplama çabam yok siz öyle anladıysanız orasını bilemem tabiki. Ayrıca ben hocalara 1 tane kar haritasına bakıpda tahmin yapıyor da demedim bunun içinde birsürü veri var bunu ben de biliyorum çok şükür aklıselim sahibiyim Köprü espirisi size göre espiri olabilir ama başkalarına göre espirilikten başka bir yere evrilebilir. Ekstra olarak sinan hocanın yaptığı tahmini içine gireceğimiz olan sistemi aylar öncesinden bildi ha bilemediği zamanlar oldu bu evet oldu ama bunlar sadece tahmin olarak adlandırıldığı için her harükarda değişme ihtimali vardır iyi forumlar.