- Resmi Gönderi
Bu kış marta sarkmaz eğer böyle giderse
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu kış marta sarkmaz eğer böyle giderse
Umarım sarkmaz tarım için. Ama sarkacak gibi duruyor. Yanilmayi cok isterim.
Bu kış marta sarkmaz eğer böyle giderse
Nasıl yani Eren ne demek o
Sibirya manyagi bi uyandı mı kolay kolay tekrar uyumaz bahara kadar. 2012 gibi.
Kutup diye bir şey kalmıyor şubat sonunda şu görüntüye göre martta kar yağma olasılığı düşük
Kim ne derse desin icon kısa vadede daha başarılı. Nacizhane fikrim bu.
Kutup diye bir şey kalmıyor şubat sonunda şu görüntüye göre martta kar yağma olasılığı düşük
Şu an için öyle sayın admin. Ama emin değilim. Sanırım 2012 de Sibirya destekliki dar bir koridor açılmıştı . Oradan soğuk alımı başlamıştı. Cogusu da yer seviyesi soğuydu. Ve ben rahmetli anamın hastane macerasıyla bogusuyordum. Anamı kaybettim. Ama bu arada ustadlari da takip etmeyi bırakmadım. Kar sevdası böyle bir şey işte. Selamlar herkese.
Hayırlı olsun sinan abi açtıysa konu vardır otarihlerde bir şeyler
Şu an için öyle sayın admin. Ama emin değilim. Sanırım 2012 de Sibirya destekliki dar bir koridor açılmıştı . Oradan soğuk alımı başlamıştı. Cogusu da yer seviyesi soğuydu. Ve ben rahmetli anamın hastane macerasıyla bogusuyordum. Anamı kaybettim. Ama bu arada ustadlari da takip etmeyi bırakmadım. Kar sevdası böyle bir şey işte. Selamlar herkese.
2012 de 7 yaşımdaydım ama hatırlıyorum hala efsane bir sezondu bir daha öylesi çok zor
2012 de 7 yaşımdaydım ama hatırlıyorum hala efsane bir sezondu bir daha öylesi çok zor
2012 ve 2022 efsaneler efsanesi bir daha 2032 de göreceğiz herhalde öyle gözüküyor 10 yılda bir oluyor sanırım 😂
2012 ve 2022 efsaneler efsanesi bir daha 2032 de göreceğiz herhalde öyle gözüküyor 10 yılda bir oluyor sanırım 😂
2022 den önce 2021 de kar yağdı ondan önce 2017 de artık 4-5 yılda bir gidiyor sanki bir sonra ki karlı sistem seneye veya 2027 de
O kadar da sürmüyor 4-5 yılda bir geliyor öyle bir efsane 2016 da da efsane yılbaşı sistemi vardı mesela
Gece bakalım nasıl Sinan Hoca batılı gelebilir dedi
Başladı