ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
Soğukları dediğim gibi bize gelme yolunu arıyor ama İtalya civarında devasa siklon buna müsaade etmeyecek gibi
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Siklonun bile bize garezi var ya acilen dogulaması lazım iken kuzeye tırmanış yapıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sayfa 377 den geliyorum,buraya kadar yetişirim.
Beğeni yine yok,bir saatte bir beğeni bile denk geliyor.
Bu saatte yapılan bir paylaşıma beğeni atılmaması çok ilginç.
Taktın sende diyen de vardır mutlaka,ya ben üşenmiyorum bu yaşta tek tek okuyorum beğeni de atıyorum.
Beğeni atmanız sizi küçültmez, başkasını onore eder,o kişiye puan kazandırır, emeğe saygı göstergesi bir nevi.
Eski arkadaşlar,pata küte yorumlar ile eşlik edersiniz,fikrinizi yazarsınız ben size de beğeni atarım ama sizin parmaklar biraz pinti veya keyfe keder.
El insaf
Allah rahmet eylesin annemize, mekanı Cennet olsun inşaallah abim
-
-
Yalnız ne güzel yüksek basınç yiyoruz öyle. Biraz soğuk yedik, şimdi sıcak yüksek basınç yemeye devam. Bildiğin çöle döndü koskoca ülke.
-
-
Afrika geliyor. Bakın bir iki güncelleme versin nazlanmadan gelir. Allahım sabır..
-
-
-
-
- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık Athena , sağolasın 👏
Yorumlar ile katılan arkadaşlara da teşekkürler
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -