Saatine göre akşama göre aşırı değişim var
Baya baya degisti (saatine göre)
Ben şahsen pazartesi akşam güncellemesine kadar değişim bekliyorum az az da olsa (olumlu)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaatine göre akşama göre aşırı değişim var
Baya baya degisti (saatine göre)
Ben şahsen pazartesi akşam güncellemesine kadar değişim bekliyorum az az da olsa (olumlu)
Bir de arkadaş kayda değer değişim yok diyor değişim değil evrim olmuş neredeyse
onumuzdeki ilk 3 guncelleme cok onem arz ediyor. trend bu sekilde olursa sistemin hem omrunu uzatiyor hemde batida daha genis bir alani etkileyebilir.
İcon bey diyeceksiniz
Eğer böyle gelirse bu sistemde icon bayağı başarılı oldu
Şöyle bir 6 saat daha erken kopsa var ya neler olur neler
Erken kopsa çekirdeği daha zayıf olur bence
İşte bize bunlarla gel gfs. Sistem inanılmaz yordu hepimizi. İsteğimiz kar. Fazla fazla yağsın ülkemizin her köşesine.
Allah bu sistemde pazartesi akşamına modele bakıpta güzel bir Vorteks görmemizi ve İstanbul diğer illerde kapsayacak şekilde 25 30 cm kar almamızı bizlere nasip etsin.
Belli olmaz bir bakmışsınız yarın tüm modeller değişmiş.
Kar sevdalısıyız biz.😌
Icon kral kısa vadede. Vortex verdi vermesine ama yarısı yağmur olarak görünüyor şuan. Bildiğim kadarıyla vortex giriş yaptığı yerde sıcaklığı yukarı çekiyor. Ondan olsa gerek.
Diyagramlarda kar yüzdesi nasıl olucak bakalım
Kontrolde de bağlantı erken kopuyor
AKŞAM:
GECE:
sistem bambaska bir hale evriliyor. yagisin etkiledigi alan ve yogunlugu artabilir. uzerine 2 gun daha ekleyebilme ihtimali var. takip edelim.