- Resmi Gönderi
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Min -8 olması lazım çekirdek çok güçsüz
Usta ben 0 rakımlı bir tersanede çalışıyorum 5-6 şubatta kar olur mu sence orada. Akşam 5 e kadar çalışıyorum sonra eve geçince kar göreceğimi biliyorum ama deniz kıyısından emin olamadım
-
-
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
Ver abi ne kadar yüksek varsa doldur marmraya tövbe tövbe
Aman diyim birine çok benziyor
-
- Resmi Gönderi
Bu arkadaşın bu şekilde dikene Kuzey Güney genişlemesi lazım o zaman soğuklar freni boşalmış kamyon gibi iner bize
-
Ver abi ne kadar yüksek varsa doldur marmraya tövbe tövbe
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam bu yanardağların patlaması Ülkemizde nasıl sonuçlanır Hava olaylarında
-
Ege kış uykusuna yatmış
-
- Resmi Gönderi
Hocam bu yanardağların patlaması Ülkemizde nasıl sonuçlanır Hava olaylarında
Birsey olmaz zannetmiyorum tam tersi abikbet olur daha çok soğuma oluşur güneş ışınlarını keseceği için
-
- Resmi Gönderi
Bizim güneydoğu için ideal senaryolardan biri.
Şöyle kar haritası bırakalımThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu görüntü bizi çok üzer inşallah dün geceki çıktılar devam eder ilerleyen günlerde
-