- Resmi Gönderi
Ege kış uykusuna yatmış
Ege ye laf ettin bak verdi ab yi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEge kış uykusuna yatmış
Ege ye laf ettin bak verdi ab yi
Birsey olmaz zannetmiyorum tam tersi abikbet olur daha çok soğuma oluşur güneş ışınlarını keseceği için
Hocam yukarıda soru sormuştum görmediniz galiba
Şu görüntü bizi çok üzer inşallah dün geceki çıktılar devam eder ilerleyen günlerde
İskandinav bilmecesi var çok değişir çok fena görüntüler de gelecek keşke bu olsa diyeceğimiz
Bu kalpler 2. bir 2018 vakasını kaldıramaz yapma gfs
Hocam yukarıda soru sormuştum görmediniz galiba
Vakit daraldı iyice sistem her model güncellemesinde değişiyor artık artık yaşayacak göreceğiz
Vakit daraldı iyice sistem her model güncellemesinde değişiyor artık artık yaşayacak göreceğiz
Hocam 0 rakımdan bahsediyorum 5-6 şubatta deniz kıyısında kar olur mu diyorum çünkü çalışıyorum ve günün çoğu vaktini orada geçiriyorum. 😂😂 Eve geçince 50-60 rakımda olmuş oluyorum ama 0 rakımdan şüpheliyim.
Hocam 0 rakımdan bahsediyorum 5-6 şubatta deniz kıyısında kar olur mu diyorum çünkü çalışıyorum ve günün çoğu vaktini orada geçiriyorum. 😂😂 Eve geçince 50-60 rakımda olmuş oluyorum ama 0 rakımdan şüpheliyim.
Soğuklar İstanbulu bile sınırda bırakıyor. Birde işin içinde poyrazlı gelen dekleri eklersek görsellik olur gibi duruyor şuan
Hadi bir dikey hareket bitirir bu işi
Soğuklar İstanbulu bile sınırda bırakıyor. Birde işin içinde poyrazlı gelen dekleri eklersek görsellik olur gibi duruyor şuan
Benim derdim görsellik olması zaten 9 saat çalıştığım yerde kky değil havada saf kar görmek istiyorum
Grönland yükseğinin geleceği tuttu
Kim o ege çalışmıyor diyen banlayın onu soğuklar inmiyor onun yüzünden
Ege deki Arkadaş gitse komple inecek neredeyse