ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Yağış miktarı artmış gibi Marmara civarinda
-
-
Malatya da yağış miktarı ne kadar olur sabah ecmwf yaklaşık 36 cm kar veriyodu şimdi 7 biri açıklayabilir mi şuan çok kötüyüm ağlıycam
-
-
- Resmi Gönderi
Yağış miktarı artmış gibi Marmara civarinda
biraz daha artmasi lazimdi. 2 senedir bir degisim olacaksa hep aleyhimize oluyor. elbet bu dongu kirilacak bir gun. sabir...
-
ECMWF 144h
GFS 144h
-
- Resmi Gönderi
Malatya da yağış miktarı ne kadar olur sabah ecmwf yaklaşık 36 cm kar veriyodu şimdi 7 biri açıklayabilir mi şuan çok kötüyüm ağlıycam
7cm e razi degilsin yani oylemi suan bolgemdeki kosullari bilmeme ragmen yine de her 10 dk da bir istemsiz olarak camdan bakiyorum biliyomusun eyup444 1 cm i bulamayanlarda var
-
7cm e razi degilsin yani oylemi suan bolgemdeki kosullari bilmeme ragmen yine de her 10 dk da bir istemsiz olarak camdan bakiyorum biliyomusun eyup444 1 cm i bulamayanlarda var
Bir ekranda maç izliyorum diğer ekranda 5 tane mobese açık
-
-
😭
-
Gfs kar senaryoları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
- Resmi Gönderi
hic ugrasmaya gerek yok ahali. paralari biriktirmeye basliyoruz simdiden. Whisper mustafa abi bize kenarda kosede bi 20-30 donum kadar yer ayarliyor. kuruyoruz kooperatifi ahsaptan prefakrikten ne olursa yapiyoruz evlerimizi peyder pey zamanla. tabelamizida asiyoruz girise. meteorolojik ekipmanlarimizida aliriz. kucukde bir tesis kurariz balon falan salariz. yazi yaz gibi kisi kis gibi yasariz.
bu arada guncellemede kotu gitmiyor... -
- Resmi Gönderi
Görsel atan arkadaşlar,tam boyutta seçerek atalım, elinize sağlık
-