- Resmi Gönderi
Kar yağarken sistem takip etmek
şuan ki ne ki ? kovaladığımızı alırsak 1 gün önceden okullar tatil olur yağmadan.. o derece güçlü bir sistem kovalayacağız.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar yağarken sistem takip etmek
şuan ki ne ki ? kovaladığımızı alırsak 1 gün önceden okullar tatil olur yağmadan.. o derece güçlü bir sistem kovalayacağız.
Bunun olması lazım artık
Hocam ao noa verisini attım yorumunuzu merak ediyorum
Amin abi
rahatta izle
cografyaciburak hocam niye bizim enlemlere inmiyor, azoru ezip Avrupa'ya geçmeye çalışıyor.. bize gelmesini engelleyecek parazit mi var?
geçen denizler de eskisi gibi ab patlamıyor diyen arkadaşlarımız vardı bu sinoptik ile ege çalışır
geçen denizler de eskisi gibi ab patlamıyor diyen arkadaşlarımız vardı bu sinoptik ile ege çalışır
Ben ve Athena bir çok kez yazmıştık başka yazan olduysa görmedim hocam
o yüksek varya 1045 ile işte sistemi bize yönelten o. o arkadaş 1030 olmamalı
Hocam o kadar çok ab türüyor ki azorun altında bizim denizlere fırsat kalmıyor oraya kayıyor soğuk. Şimdikinde de İtalya'da patladı bize kaydı ab
Kıta büyüklüğünde soğuk
Ben ve Athena bir çok kez yazmıştık başka yazan olduysa görmedim hocam
tamamen izobar etkisi. Azor yükseği izobar etkisi bize yakınsa patlamaz kuzeydeki soğuk ile izobar yönelirse patlar.Kısaca kuzeydoğulu izobar ile çok rahat patlar ancak yüksek yakın olmamalı