Zaten onun ağzindan hiç iyi bı söz görmedik hep olumsuz hep olumsuz
Adam model veya veri neyse onu yorumladı ve dediğide çıktı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZaten onun ağzindan hiç iyi bı söz görmedik hep olumsuz hep olumsuz
Adam model veya veri neyse onu yorumladı ve dediğide çıktı
Her şey iskandinav yükseğine bağlı o eridiği an her türlü izlanda galip geliyor
İki gözümüzün çiçeği afrika geliyor
Merak etmeyin veriler norveç isveç civarı hala 1030-1035 ortalama veriyor, gfs şimdilik balon
Akşam ecmwf önemli
Ecmwf saati 21 de mi başlıyordu Whisper hocam
Ecmwf saati 21 de mi başlıyordu Whisper hocam
Evet Mustafa,az geçer 21.00 ı ve başlar
Evet Mustafa,az geçer 21.00 ı ve başlar
Boştaysa paylaşabilirim diye düşünüyorum
Merak etmeyin veriler norveç isveç civarı hala 1030-1035 ortalama veriyor, gfs şimdilik balon
hocam ben mevsimlik tahmin sitelerinin yanilacagini dusunuyorum bu sene. bu kis icin analizleri iyi degildi kis basindan. lakin kasimda bozuldu zaten dedikleri tutmadi. bir cok kiside yanildi o yuzden. zaten pasif bir iskandinav uzerinden yorumladi cogu iklim bilimci lakin iskandinav surekli bir atak halinde. verdikleri kotu senaryo tutmadi kar yagisini cok alamasak bile. cunku degerlendirmeler bu patern uzerine degildi. en az iki potansiyel high system kacirdik. bunlar o analizlerde yoktu.
hocam ben mevsimlik tahmin sitelerinin yanilacagini dusunuyorum bu sene. bu kis icin analizleri iyi degildi kis basindan. lakin kasimda bozuldu zaten dedikleri tutmadi. bir cok kiside yanildi o yuzden. zaten pasif bir iskandinav uzerinden yorumladi cogu iklim bilimci lakin iskandinav surekli bir atak halinde. verdikleri kotu senaryo tutmadi kar yagisini cok alamasak bile. cunku degerlendirmeler bu patern uzerine degildi. en az iki potansiyel high system kacirdik. bunlar o analizlerde yoktu.
Geçti o mevsimsel yorumlar bitti.