ECMWF’nin ısrarı çok iyi. İnşallah bu ısrarla sistem silsilesi yaşanabilir arka arkaya. İskandinav tutundukça akar aşağı
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
Geç kalmışım bugün. Benden önce paylaşılmış 😁
SİTEMİZDE WEATHEREBELL ÜYELİĞİ BULUNUYOR.
LÜTFEN SAGDAN, SOLDAN BULMAYA ÇALIŞMAYINIZ YETKİLİ ARKADAŞLARI ETİKET EDEREK İSTEDİGNİZ HARİTA MODELİ ALABİLİRSİNİZ.
-
ECMWF’nin ısrarı çok iyi. İnşallah bu ısrarla sistem silsilesi yaşanabilir arka arkaya. İskandinav tutundukça akar aşağı
4-5 gun daha ecm gorurse sisteme nokta koyabiliriz hocam
-
-
- Resmi Gönderi
Sistem en az şuan aldığımız sistem kadar sancılı.Sakin kalın rehavete girmeyin şuan da ki sistem de 20 cm istanbula verdiği halde bile değişecek doğulayacak demiştim gaza gelmeye gerek yok bu sistemin oturmasına daha 156 saat var…
-
- Resmi Gönderi
Zamanı gelir de sistemi cebe atarsak hep beraber sevmem genel de ama cm hesabına gireriz..
-
Öyle güzel görüntüler var ki. Ben günlerdir her iki büyük ihtimalle modelde de aynı tarihlerde böyle sağlam soğuk oluşumu yıllardır görmedim. Potansiyel çok çok büyük. Umarım şans yüzümüze güler de harika bir şubat geçiririz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF 50 SENARYO ORTALAMASI
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF 50 SENARYO ORTALAMASI
Gfsden bile iyi ortalaması bu sefer nasip olacak Allah'ın izniyle
-
Son bı kaç yıldır gördüğüm en iyi ortalama.daha 10 gün varken bile bu kadar güzel olması çok iyi
-
- Resmi Gönderi
ecmwf yorumlamak gerekirse edirneden karsa 50 cm aşağısı 5-10 cm
-
ecmwf yorumlamak gerekirse edirneden karsa 50 cm aşağısı 5-10 cm
Eren sen toteme devam et 😎
-
- Resmi Gönderi
Eren sen toteme devam et 😎
Hangi totem
-
Valla arkadaşlar kar sevdam bu sistem böyle gelsin diyor. Ama insanlık tarafım korkuyor. Şu an Zonguldak in bir orman köyündeyim. Bu sistem böyle gelirse yagacak kar ne yikilmadik ağaç bırakır. Ne de kopmadık elektrik teli. 82-83, 85 ve 87 kışlarını hatırlıyorum. 82 83 kışında 15 gün ilçeye elektrik verilememişti. Değerlerinde de cam ağaçlarının dalları yere inmişti.
-
Hangi totem
Totem yapıyormuş gibi yap 😅
-