- Resmi Gönderi
Fazla rehavete kapılmayalım derim modeller birbirinden çok farklı ve bence gfs kazanır gibi , şu anlık şöyle görüntüler daha olası netleşmesine 3-5 gün var .
![archives-2021-12-21-12-0.png?](https://modeles3.meteociel.fr/modeles/reana-era5/2021/archives-2021-12-21-12-0.png?)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFazla rehavete kapılmayalım derim modeller birbirinden çok farklı ve bence gfs kazanır gibi , şu anlık şöyle görüntüler daha olası netleşmesine 3-5 gün var .
Böyle yorumlar yapmaya çekiniyorum artık
Böyle yorumlar yapmaya çekiniyorum artık
Olumsuz yorum görünce troll damgası yapıştırıyorlar direkt. Ayrıyetten 2021 Aralık sistemi çok potansiyelliydi. Sonrasında güzel bir kış geçirdiğimiz için kafamdan silinmiş, bu ihtimali hatırlatman tedirgin etti beni
Ecmwf yapay zeka vs normal ecmwf
zonal rüzgarlar hızla toparlıyor yeni güncellemelerde bu yüzden belki de ecmwf in verdiği sistem yarın yok olacak .
Hakkını helal et Eren
İkiside yapay zekalar değiller mi
Birinde aifs yapay zeka tahmin modeli yazıyor ama ikiside yapay ZEKADAN yararlanıyor
Ortalama 1030
Hakkını helal et Eren
İkiside yapay zekalar değiller mi
Normal model fizik tabanlı bir yapay zeka ancak öteki model geçmiş veriler üzerine eğitilmiş (Deep Learning) yapay zekayla tahmin üretiyor bildiğim kadarıyla.
Model paylaşımı konusunu meşgul etmeden, bir gün konuyu daha iyi araştırırsam foruma katkı sağlamaktan zevk duyarım.
yerimizi alalım başlamasına az kaldı
yerimizi alalım başlamasına az kaldı
12 saat aralıklarla ativer,uygundur sanırım abim.
Ustalar devreye girerse bakarsın icabına
12 saat aralıklarla ativer,uygundur sanırım abim.
Ustalar devreye girerse bakarsın icabına
tamamdır