Bu şekilde gelme imkanı %1 bile değil. Ayrıca Karadeniz dışında hiçbir yere yaramaz. Donacaksın ama kar diye gökyüzüne bakacaksın. Bir sistem olacak gibi gücü veyahut gelip gelmeme ihtimali için daha çok vakit var. Ama ortası yok bu Şubat ikinci yarının ya soğuk ya sıcak.
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Bu şekilde gelme imkanı %1 bile değil. Ayrıca Karadeniz dışında hiçbir yere yaramaz. Donacaksın ama kar diye gökyüzüne bakacaksın. Bir sistem olacak gibi gücü veyahut gelip gelmeme ihtimali için daha çok vakit var. Ama ortası yok bu Şubat ikinci yarının ya soğuk ya sıcak.
Neye göre %1 bile değil anlatta bilgilenelim
-
Neye göre %1 bile değil anlatta bilgilenelim
Hayatın olağan akışına aykırı. Adanaya kadar - 14 izotermi sokmuş olmaz değil zira meteoroloji de imkansız yoktur. Ancak ihtimali dediğim gibi.
-
Araplar Mart ayının Ülkemizde soğuk geçmesini bekliyor. Ne kadar tutarlıysa🤣
-
- Resmi Gönderi
ECMWF ara güncellemesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Şu tap rotasını değişsede sevinsek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF yapay zeka modeli 2 sistem göstermiş ortaya topu bıraktım demiş
-
- Resmi Gönderi
Sinan Hocam indexler beklediğiniz sistem gibimi gidiyor
-
Bence bizde bir abdest problemi var.
Ne zaman sistem indirsek kaçıyor.
Uyarım işe yaramış
nasıl geri geldi sistem gördünüz mü? Yalnız dün akşam sistem Whisper başkan atarken bozuldu
-
- Resmi Gönderi
Sinan Hocam indexler beklediğiniz sistem gibimi gidiyor
Daha çok günlerimiz var
-
Ecmwf AIFS öğle güncellemesi
-
Hocam 10-12 sistemi için neden bir açıklama yapılmıyor
-
Hocam 10-12 sistemi için neden bir açıklama yapılmıyor
Beklentiler en üst seviyede ondan 10 12 etkilicek birşey yok
-
- Resmi Gönderi
Beklentiler en üst seviyede ondan 10 12 etkilicek birşey yok
Nasıl yani yok hocam? Ben bölgeme kar bekliyorum.
-