- Resmi Gönderi
atıyor.İşte bundan sonra ki evre Türkiye olacak.Beklentim böyle
İnşaallah en iyisi olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturatıyor.İşte bundan sonra ki evre Türkiye olacak.Beklentim böyle
İnşaallah en iyisi olsun
Gfs kötü geldi diye kesin ortalama iyi gelir bu sefer
Ne yaptın ettin getirdin afrikayı yine
Reyting arttırmak için bizi sabaha kadar burada tutacak
Dediğim gibi de olmuş :D
AKŞAM:
GECE:
Size özet geçeyim,
Sistemin ilk ayağındaki dondurucu soğuklar İskandinav üzerinde ki yüksel ile çarpışarak soğuk kökenli 1040 mb termik yüksek basıncı oluşturdu ardından izlanda kökenli dinamil alçak basıncı bu güçlü soğuk izobarına değer değmez tepkimeye girip basıncı hızlı düşürüyor ve sistemin bize gelmesini engelleyip azoru güçsüzleştirerek soğukların avrupaya kaymasını ve azorun gücünün düşmesine sebep oluyor.Bu süre zardında izlanda dan kopup gelen derin alçak basınç cezayir tarafına kayarak 995 mb ile haddinden fazla derinleşip ülkemize lodos rüzgarını yönlendirerek sırt görevi görüyor ve bizi sıcak tarafa atıyor.İşte bundan sonra ki evre Türkiye olacak.Beklentim böyle
Hocam sıcak gelince aşırı sıcaklar oluyor aşırı sıcakların ardından aşırı soğukluyor olmuyor hiç şansımız kırıntılarını alıyoruz busefe aşırı soğuklar olurmu
Sistem öyle küçük ufak bir sistem değil Avrupa'ya da gitse her şekilde bize ekmek çıkar ama oda olmuyor maalesef. Modeller bir takım şeyleri çözemedi
Biz çözüldük pelte olduk ustam, çözsünler artık
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Rakipsiz…
Talibi değil sahibiyiz
Güncelleme de ağır ağır ileriliyor kendi de ne yaptığını bilmiyor gfs burada bitirelim madem. Takip edip yorum yapan herkese teşekkür eder iyi geceler dilerim sabaha daha güzel görüntüler görmek umuduyla.
Güncelleme de ağır ağır ileriliyor kendi de ne yaptığını bilmiyor gfs burada bitirelim madem. Takip edip yorum yapan herkese teşekkür eder iyi geceler dilerim sabaha daha güzel görüntüler görmek umuduyla.
Eline sağlık Athena güzel güncellemeydi
2. 2018 Vakası yaşamak istemiyorum
dimi 2 hafta boyunca 100 yilin soguklari karadeniz ustunde asili kaldi inemedi bir turlu. o benim en buyuk kirikliklarimdandir. cografyaciburak hocam 2018 di dimi o gunlerce hamle bekledik akdenizden olmadi.
Eline sağlık Athena güzel güncellemeydi
Senin için öyleydi tabii
dimi 2 hafta boyunca 100 yilin soguklari karadeniz ustunde asili kaldi inemedi bir turlu. o benim en buyuk kirikliklarimdandir.
Hiç sorma abi 2. kez kalp dayanmaz vallahi
dimi 2 hafta boyunca 100 yilin soguklari karadeniz ustunde asili kaldi inemedi bir turlu. o benim en buyuk kirikliklarimdandir. cografyaciburak hocam 2018 di dimi o gunlerce hamle bekledik akdenizden olmadi.
Türkiye bu sistemden pay alacak