- Resmi Gönderi
Athena eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Eşlik eden, beğeni atan yorumları ile katkıda bulunan herkese teşekkürler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAthena eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Eşlik eden, beğeni atan yorumları ile katkıda bulunan herkese teşekkürler
GFS
ECMWF
10 günlük GEFS
ENS GECE
10 günlük GEFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
iste kara saplandigim balikesir tarafindaki kirmizi yer. o tepeye cikarkende adamin birine derdimi anlatmaya calistim nasil cikarim diye anlamayinca actim windy radari abi dedim biz burdayiz ben bu bulutun altina gidicem diye sadece 1 kisiye sordum dondugumde butun kahve benimle dalga geciyordu. haber duyulmus hepsi beni bekliyormus. kahvede surekli dalga gectiler benimle noldu olcum yapabildinmi diye...
zaten ben yuruyerek donmesem beni aramaya cikacaklarmis. giderken dediler ama cikma oraya diye
bu sabah bir daha denicem
station torosum olsa suan oradaydim. bu arabanin dingili kisa firildak gibi donuyor yoldan atiyor seni
Bende 2024 nisan ayında hava güneşliyken kartal sahilde 1 saate dolu yağacak demiştim herkes benimle dalga geçmişti taaa ki gökten yarılma sesi gelinceye dek.... 😊😊 mehmet civan
Karda yarı yolda bırakmaz Toros mehmet civan
Bende 2024 nisan ayında hava güneşliyken kartal sahilde 1 saate dolu yağacak demiştim herkes benimle dalga geçmişti taaa ki gökten yarılma sesi gelinceye dek.... 😊😊 mehmet civan
bilirim. hepimize oluyor o surda o durumda olmayan inan kimse yok.
MİLANO
Cenevre
Almanların diyagramı iyi duruyor da Batı Avrupa ve İtalya avuç yalıyor.
GEFS
yarın öğleye kadar uyuyakalmayız inşallah 😆
Ek olarak ao indeks direk pozitife fırlarsa 2017 görebiliriz
herkes umursamaz ama bencede abi
ECMWF SABAH TOPLAM KAR
GFS SABAH