Gem gfs israr etsin ecfm boş
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
-
Arkadaşlar ahiret sorusumu soruyorsunuz saat 9 başlarında çok iyi bir dönüş var olumlu anlamda dedim ama yeterli değil diye.
-
Ben yanlış biliyorsam biri düzeltsin bu ecfm sürekli kötü geldi falan deniliyor MGM güncel tahminine baktığımızda heryere kar vermiş bugün atilmisti sanki bu MGM verileri ecfm almiyormu
-
Arkadaşlar ahiret sorusumu soruyorsunuz saat 9 başlarında çok iyi bir dönüş var olumlu anlamda dedim ama yeterli değil diye.
Başlarda sistemle ilgili radikal degisiklikler yok bilmeden yorum yapmayalim
-
Devamında Azor gitmiyor.
-
Önemli olan az çok demeden yönünü belli etmesi açısından bütün modeller şuanlık bize döndürdü okları detayları sıcaklığı yağışı rüzgarı sinoptiği 4-5 gün sonra belli olmaya başlar.
-
- Resmi Gönderi
Ben yanlış biliyorsam biri düzeltsin bu ecfm sürekli kötü geldi falan deniliyor MGM güncel tahminine baktığımızda heryere kar vermiş bugün atilmisti sanki bu MGM verileri ecfm almiyormu
evet
-
Emin misin
Hocam bu sistemi Gfs çözer
-
- Resmi Gönderi
bazı yerlerde meteocielden önce güncelleniyor model
-
Eren bu ecfm sistemi Avrupa veriyorsa MGM neye göre kar veriyor
-
- Resmi Gönderi
Eren bu ecfm sistemi Avrupa veriyorsa MGM neye göre kar veriyor
Veriyi ecmwf den alıyor ama 10 derecede kar veriyor mgm ecmwf de sorun yok yani
-
-
- Resmi Gönderi
eski-yeni arasında ki fark siklon karadeniz yerine akdenizde
-
Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun metroloji camiasının gündemi herkes 18-25 şubatı takip ediyor dediğim dönemle ilgili söylürum radikalın babası var arada yb varlığı var direk bize doğu tarafına dönmüş.
-