ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Azor tekrardan burnunu kaldırdı bakalım ne olacak
Böyle büyük bir soğuğu bu şekil indiremez. Ben bu kadar büyük soğuk sevmiyorum gelmiyor genelde. Tabi gelirse de efsane oluyor. Umitliyim bu sefer
-
- Resmi Gönderi
Tam konumumluk sinoptik
-
Abi şu sınıra görünmeyen bir hat mı çizdiler bu nedir yaa? Kaçan lokma çok ama çok büyük. Devamında kafkaslara yaslanir bu. Moralimi bozdu yine
-
- Resmi Gönderi
Azor tekrardan burnunu kaldırdı bakalım ne olacak
Burnu kırılsın
Not
Şu Afrika, Ömer,+16+17+25 mesajlarını da bırakalım
Sıkıcı olmaya başladı, devamlılığı olunca tatsız oluyor
-
Böyle büyük bir soğuğu bu şekil indiremez. Ben bu kadar büyük soğuk sevmiyorum gelmiyor genelde. Tabi gelirse de efsane oluyor. Umitliyim bu sefer
İzlanda aktifken azorun burnunu uzatması iyi değil doğulattı canım soğukları başka zaman olsa azor olmaz
-
- Resmi Gönderi
hadi gozumuz aydin
-
Azor bize doğru kaldırdı geliyor.
-
İzlanda aktifken azorun burnunu uzatması iyi değil doğulattı canım soğukları başka zaman olsa azor olmaz
Akşam 985 olan yeri gece 950 veriyor. Ortalamaya bakmak lazım. Gfs izlandayi çok şişiriyor genelde.
-
Akşam 985 olan yeri gece 950 veriyor. Ortalamaya bakmak lazım. Gfs izlandayi çok şişiriyor genelde.
Zaten ao o tarihlerde negatif izlandanın o kadar güçlü olması bence olası değil
-
Gfs bunu da vermemek için elinden geleni yaptı. sabaha düzelir inşallah . İyi geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Çöp etti güzelim sinoptiği Ömer eline sağlık kardeşim takip edenlere de teşekkürler ben kaçar kalanlara iyi takipler
-
-
-
- Resmi Gönderi
Gfs bunu da vermemek için elinden geleni yaptı. sabaha düzelir inşallah . İyi geceler herkese
verdi o aslinda salman. soguk isi perdesi karadenizi gectigi an is bitmistir.
-