- Resmi Gönderi
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
GFS verse ECMWF vermiyor. ECMWF verse GFS vermiyor. Bunlar ne zaman ortak paydada buluşacak.
-
Ömer eline sağlık bitir istersen mahvoldu. Bu arada ortalama efsane geliyor akşama bile bin çeker
24 saat atıp bitireceğim Harun abi
-
Neyse düzeleceğine inancımı yitirmek istemiyorum. Avrupa sistem alıyor, kafkaslar sistem aliyor bizim sınırdan geçiyor gidiyor. Eğer bu sistem böyle gitsin bu işi bırakırım artık. O derece küserim.
-
- Resmi Gönderi
arkadaslar guzel gidiyor guncelleme lutfen yapmayin sunu.
-
Hocam bunu atıp bizi umitlendiriyorsun. Bak kalp var sayın hocam. Açıklama bekliyoruz lütfen
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam bunu atıp bizi umitlendiriyorsun. Bak kalp var sayın hocam. Açıklama bekliyoruz lütfen
burak hoca bu goruntunun potansiyelini biliyorda o yuzden atti o emojiyi. bir kac guncellemeye degisim gordu. modele direk bakilmaz onceki 2-3 ciktinin goruntusunu gittigi yeri bellersin aklinda ardindan o anki guncellemeyle karsilastirir bir sonrakini hesap edersin.
sinoptik tek bir goruntuyle ele alinmaz sinoptikler arasindaki degisimleri incelemek icin var modeller. kuvvetle muhtemel kotu bir senaryonun ihtimalini eledi burak hoca ben o emojiyi buna yordum -
- Resmi Gönderi
Siz aralık ve ocak ayında yaşadıklarınızı ne çabuk unuttunuz ?
-
- Resmi Gönderi
Erken konuşmak yok takipteyim sadece şunu belirteyim Bazı bölgeler cetvelleri hazırlasın
-
- Resmi Gönderi
Tek korkum ne biliyor musunuz ? Şu güzelim sistemin 1 max 2 gün sürecek olması.Gün sayısı artarmı diye takibe devam.Hayırlı geceler gfs contrrol kuvvetli negatif ao ile nötr fırlayan senaryo çiziyor takip edin derim
-
Erken konuşmak yok takipteyim sadece şunu belirteyim Bazı bölgeler cetvelleri hazırlasın
Çelişkili bir mesaj olmuş. Hem erken konuşmak yok hem de cetvelleri hazırlayın demek. Tabi cetveli ne için hazırlayacağımızı söylememişsin reis😂
-
AB biraz geç patladı sanki.
-
-
- Resmi Gönderi
Tek korkum ne biliyor musunuz ? Şu güzelim sistemin 1 max 2 gün sürecek olması.Gün sayısı artarmı diye takibe devam.Hayırlı geceler gfs contrrol kuvvetli negatif ao ile nötr fırlayan senaryo çiziyor takip edin derim
takipteyiz hocam
-