Şu tepemizde ki -16 ları indireydik daha iyiydi be
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
ecmwf ne yaptın be şu güncel gibi gelse 60 70 cm arası derdim belki de daha fazla
-
- Resmi Gönderi
-20 -18 bandı şuan hayal arkadaşlar. zaten mesele onları indirmek değil soğuk ile yağışı çakıştırmak. Gerek yok o kadar donmaya iyi bir sinoptik ile -10 -12 arası yeter.Gem kontrol gibi 21 civarı beklediğim oluşum olursa ki ilk sinyali gem kontrol verdi sistem uzar ve ilkine göre daha kuvvetli vurur.
-
- Resmi Gönderi
Ecmwfe göre Kuzey kiyilar diz boyunu zorlar vortex vermiş marmarayada
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
ECMWF 240 ve 360
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwfe göre Kuzey kiyilar diz boyunu zorlar vortex vermiş marmarayada
Sizin için sevindim ama Allah belasını vermeye şu siklonun batı karadenizde güneşleniyoruz bunun yüzüne 😂
-
- Resmi Gönderi
Daha fazlası olsun
-
Daha fazlası olsun
Aza tamah etmeyen çoğu bulamazmış sakin hocam 😂
-
- Resmi Gönderi
İki senedir az ötesine tamah ettik unutmayalım
-
Sıcaklık konusu beklentimizinde üzerinde olacak ama yağış konusunda sıkıntı çekeceğiz gibi
-
Rabbimin nimeti sonsuzdur, biz isteyelim, Rabbim bizlere en hayırlısını verecektir.
-
meşaleleri yakalım mı hocalarım yoksa erken mi?
-
- Resmi Gönderi
meşaleleri yakalım mı hocalarım yoksa erken mi?
Yakalım
-
Sıcaklık konusu beklentimizinde üzerinde olacak ama yağış konusunda sıkıntı çekeceğiz gibi
Yağış konusunda ben ustadlara katılmıyorum. soğuk bant girişinde karadenizin kuzeyde kalan illerimizin üzerine dekleri yagdiracagini düşünüyorum. Karadeniz tepkisiz kalmaz. Snoptik böyle gelsin yeter ki. AB ler ve yağış mutlaka duzelir
-