- Resmi Gönderi
Açıkçası benim ümidim var bir şeyler olur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAçıkçası benim ümidim var bir şeyler olur.
Bu sistem de ellerimizden uçup gitti sanki
Bu sistem de ellerimizden uçup gitti sanki
Giden uçan daha bir şey yok
İnsAllah Sinan hocam , 2017 olmasın 2 gün kar yağaşı tüm stresimizi atar 12 saat çalışıp sosyal birşeyimin olmaması azcik depresif yapıyor kar yağarsa hiç biseyim kalmicak
Şubat sonu mart başı beklenmeli sizin dediğiniz gibi bir kaç gün modele bakmaya gerek yok ECMWF oraları cumartesi günü ucundan görmeye başlar. Cumartesiye kadar modele bakıp moral bozmaya gerek yok. Hee bu önümüzdeki sistem gelirse o günde 72 saat kalmış olur ona daha garanti seviniriz. Artık bana kal gelmeye başladı.
hocalarımız daha iyi bilir ama bence 5 6 gün var ve zonal rüzgarlar çok kuvvetli olduğu için modeller kestiremiyor o yüzden her çıktı farklı senaryo sunuyor bize ben böyle yorumladım.
Şubat sonu mart başı beklenmeli sizin dediğiniz gibi bir kaç gün modele bakmaya gerek yok ECMWF oraları cumartesi günü ucundan görmeye başlar. Cumartesiye kadar modele bakıp moral bozmaya gerek yok. Hee bu önümüzdeki sistem gelirse o günde 72 saat kalmış olur ona daha garanti seviniriz. Artık bana kal gelmeye başladı.
Önümüzdeki sistem isterse -2 gelsin fakat gelsin önemli.
hocalarımız daha iyi bilir ama bence 5 6 gün var ve zonal rüzgarlar çok kuvvetli olduğu için modeller kestiremiyor o yüzden her çıktı farklı senaryo sunuyor bize ben böyle yorumladım.
Modeller Zonal ilişkisi kısa vade için önemli değil.
22 sonrası yüksek ihtimal soğuk bir sistem alacağımıza inanıyorum.Onun öncesi şurayı kestirip atmamk lazım.
gfs kazanacak
gfs kazanacak
Umutlar tükenmez hocam😌😌
gfs kazanacak
O da bir iyi bir kötü vererek gidiyor ayın 19 20 si için
17-25 şubat
ENS Ortalamada heran sistem düzeleccekmiş gibi duruyor yelkenlere suya indirmeyin 18-22 dönemini.
ENS Ortalamada heran sistem düzeleccekmiş gibi duruyor yelkenlere suya indirmeyin 18-22 dönemini.
Ens’ye göre sabah sıcak çıktı gelmiş bencede