ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Azor yukarıdan dirseği kivirdi yeniden. Bakalım ne yapacak
-
- Resmi Gönderi
Eger Ao'nun asiri negatiften notr pozitife ziplayisi ve Nao'nun hafif pozitife meyledisi bu dev soguklar kuzeyimizdeyken yasanmasaydi su anda kisi kapatma modunda takiliyorduk buyuk olasilik cunku bu devasa Azor ustumuzde yatacakti. Bu sekilde ustumuzze soguklari bloke etmis oluyor. Bu sistemin buradan kacma ihtimali dusuk bu saatten sonra hala heyecanimiza sahip cikarak tum modellerin mutabik olmasini bekleyecegiz
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2016 yılbaşı sistemi azoru gibi
-
-
Daha çok değişir
Sen eskiden daha iyimserdin noldu sana eren daha ne olsun ki
-
Eger Ao'nun asiri negatiften notr pozitife ziplayisi ve Nao'nun hafif pozitife meyledisi bu dev soguklar kuzeyimizdeyken yasanmasaydi su anda kisi kapatma modunda takiliyorduk buyuk olasilik cunku bu devasa Azor ustumuzde yatacakti. Bu sekilde ustumuzze soguklari bloke etmis oluyor. Bu sistemin buradan kacma ihtimali dusuk bu saatten sonra hala heyecanimiza sahip cikarak tum modellerin mutabik olmasini bekleyecegiz
Canı gönülden katılıyorum hocam indexler bu şekilde kalırsa bu sistem veya buna benzeri kacmaz artık
-
2016 yılbaşı sistemi azoru gibi
Aynı şey düşünmüşüz ben de bunu atacaktım güncelleme bitince
-
Gem İcon Ukmoda vermiş
-
-
Son bir dalış geliyor donduk valla Athena yavaş gel 😃
-
Valla geliyor yine bir top
-
-